Savić: "Dobar vaterpolo, tvrda utakmica"

Autor: Beta Beta
utorak 12.12.2017.
23:26
Izvor: Beta

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio da je večerašnja utakmica protiv Crne Gore igrana na visokom nivou, ali da je bilo evidentno da su igrači obe selekcije bili izmoreni.

VSS/UNIQA
VSS/UNIQA

Povezane vesti

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Nišu Crnu Goru sa 7:4 u drugom kolu kvalifikacione Grupe A Svetske lige.

"Tvrda utakmica. Pokazalo se da oba tima izmučena teškim kalendarom i klupskom sezonom. Sa druge strane dobar vaterpolo. Dobar završetak ove godine za našu selekciju. Čestitke obema ekipama, federaciji i publici", rekao je Savić novinarima posle utakmice.

Kapiten Filip Filipović nagovestio je da više neće nastupati za nacionalni tim u Svetskoj ligi.

"Očekivan tok igre, stršan pristup Crne Gore, ali znali smo šta da očekujemo od njih. Srećan sam što smo uspeli da dobrom odbranom i ispodprosečnim napadom ostvarimo pobedu. Toliko od nas u Svetskoj ligi. Reč dajemo mlađim snagama, ali tu smo ako zatreba", kazao je kapiten Filip Filipović.

Golman Gojko Pijetlović ocenio je da je utakmica bila naporna.

"Fizički naporna utakmica, dosta napornija od uobičajenih. Imaju novi Jadranov stil igre, s čvrstom odbranom, ali i mi smo igrali odlično odbranu, zadovoljan sam pobedom i igrom", rekao je Pijetlović.

Centar Duško Pijetlović rekao je da je ekipa mogla da primi manje golova.

"Crnogorci su mlad tim, željan dokazivanja, ali dobili smo ih bez velikih oscilacija. Mogli smo i manje golova da primimo. Hteli su na snagu da pobede, ali smo ih smirili i priveli utakmicu kraju", rekao je Duško Pijetlović.

Ne propustite