Savić: ''Da utakmica sa Hrvatskom bude za uživanje''

Autor: Beta Beta
subota 09.01.2016.
15:07
Izvor: Beta

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da se nada da će predstojeća utakmica sa Hrvatskom, prva na Evropskom prvenstvu u Beogradu, biti utakmica za uživanje dve trenutno najjače ekipe na svetu.

BETA/BETAPHOTO/WIND SPORT/DR
BETA/BETAPHOTO/WIND SPORT/DR

Povezane vesti

"Sutrašnja utakmica nam ništa ne znači. Uvek se gleda samo kraj. Srbija i Hrvatska su se kvalifikovale za Olimpijske igre i mislim da je ovo samo stepenik do cilja, do OI. Sutra treba da bude utakmica za uživanje. Treba da bude puna Arena, da se prvenstvo otvori na najbolji mogući način", rekao je Savić novinarima u Areni.

Evropsko prvenstvo u vaterpolu počinje sutra u Beogradu, a u prvom kolu Grupe B sastaće se Srbija i Hrvatska.

"To što smo favoriti nameće nam i obavezu da ostanemo u vrhu i da pokažemo visok nivo vaterpola. Kao što sam rekao, uvek se gleda kraj. Želim svima nama veliki praznik vaterpola. Pogotovo između dve trenutno najjače ekipe na svetu
", rekao je Savić.

Kapiten Srbije Živko Gocić podsetio je da je Srbija poslednji poraz na velikom takmičenju doživela 2014. godine.  

"Sve što se dešavalo juče ostaje za nama... Igramo sa Hrvatskom, o kojoj nemam šta novo da kažem. Prva utakmica ne donosi ništa. Daćemo sve od sebe da sutra savladamo ekipu Hrvatske. Očekujem spektakl, jer realno igraju dve najbolje ekipe na svetu", kazao je Gocić.

Podsetite se u kakvoj je majici došao Savić na konferenciju i time izazvao pažnju hrvatskog tabora.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se sutra od 20.30 u Beogradskoj areni.

Ne propustite