Rešenje na vidiku - Opština Voždovac rekla svoje, Partizan na potezu

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.04.2018.
12:06
Izvor: Sportske.net

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić razgovarao sa prvom čovekom Partizana Aleksandrom Šoštarom, ovo je epilog.

BETAPHOTO/Vaterpolo savez Srbije/Ivica Veselinov/DS
BETAPHOTO/Vaterpolo savez Srbije/Ivica Veselinov/DS

Povezane vesti

Opština Voždovac će podržati i obezbediti nesmetan rad Vaterpolo kluba Partizan, najvažnija je poruka posle današnjeg razgovora predsednika opštine Aleksandra Savića sa predsednikom Upravnog odbora Vaterpolo kluba Partizan Aleksandrom Šoštarom.

Ova tema postala je aktuelna posle nedavne informacije da je opština Voždovac započela proces preuzimanja sportskog centra na Banjici od Vaterpolo kluba Partizan, kao i saopštenja crno-belih koje je potom usledilo.

Kako se navodi u današnjem saopštenju Opštne Voždovac, na sastanku Savića i Šoštara, koji je održan na predlog predsednika voždovačke opštine, dogovoreno je da rukovodstvo VK Partizan dostavi sve termine treninga, utakmica i vaterpolo škole sa ciljem da opština finansijski pomogne, plati sve navedene termine i spreči eventualno propadanje kluba.

Na sastanku sa pravobraniocem opštine Voždovac bio je i pravni predstavnik VK Partizan. Njemu je predočena pravosnažna odluka Apelacionog suda, kojom se potvrđuje pravo korišćenja opštine Voždovac nad sportskim centrom na Banjici.

“Opština sada čeka da rukovodstvo VK Partizan dostavi sve potrebne informacije radi konačnog dogovora i da omogući potpuno preuzimanje i upravljanje sportskim centrom na Banjici”, rekao je predsednik opštine Savić.

Ne propustite