Radnički preuzima dominaciju u Srbiji?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.02.2015.
19:18
Izvor: Sportske.net

Posle jučerašnjeg remija u duelu Partizana i Crvene zvezde u Ligi za prvaka Triglav lige, trener Partizana Vlada Vujasinović je najviše pohvala uputio - kragujevačkom Radničkom.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, međusobni rezultati naših najboljih klubova u Triglav ligi uticaće i na njihove pozicije u domaćem plej-ofu u finišu tekuće sezone, a kako sada stvari stoje, Radnički je veoma blizu prve startne pozicije, Partizanu se ''smeši'' druga, a aktuelnom prvaku naše zemlje, ekipi Crvene zvezde - treća.

To je posle jučerašnjeg duela Crvene zvezde i Partizana (8-8) potencirao i trener crno-belih Vlada Vujasinović, koji kragujevačkom Radničkom daje ulogu apsolutnog favorita na domaćoj sceni.

''Remi protiv Crvene zvezde bi mogao donekle da nas zadovolji, jer smo napravili veliki korak ka drugoj startnoj poziciji u našem plej-ofu. Mislim da je Radnički nedodirljiv, da je najjači u Srbiji i da je najviše profitirao od ovog remija'', konstatovao je Vujasinović.

Podsetimo, Radnički je ove sezone već osvojio nacionalni Kup, a kad je u pitanju titula prvaka Srbije, ona je Kragujevčanima dve sezone uzastopno izmicala u finalnim borbama protiv Crvene zvezde.

Da li je sada konačno došlo vreme da se i šampionski pehar, prvi put u istoriji, preseli u Kragujevac?


Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Monday, 09.02.2015
20:35

чек мало,ко је тренутно државни пројекат...до пре пар сезона био је партизан,а сад:раднички или звезда...договорите се