Prvi čovek Zvezde na čelu srpskog vaterpola?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.04.2018.
20:04
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Izgleda da je sve izvesno, ima veliku podršku uoči Izborne skupštine VSS.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako smo tokom popodneva već objavili, aktuelni predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić neće se kandidovati za novi mandat uoči predstojeće Izborne skupštine VSS.

On je to i potvrdio svojom izjavom dostavljenoj medijima, a već se pojavio i prvi favorit da ga nasledi na toj poziciji.

Prema informacijama do kojih je došao ''Blic'', na čelu Vaterpolo saveza Srbije najverovatnije će biti Viktor Jelenić, naš dugogodišnji reprezenttivac, a sada aktuelni predsednik VK Crvena zvezda.

Pomenuti izvor navodi da će Jelenić biti jedini kandidat za tu poziciju, kao i da već ima ogromnu podršku klubova među kojima nije i najtrofejniji Partizan.

To su: VK Proleter, VK Rasina, ŽVK Crvena zvezda, VK Valis, VK Žak, VK Radnički, VK Palilula, VK Taš, VK Šabac, ŽVK Stari Grad, VK Mladost Pančevo, BVK Crvena zvezda, VK Taš 2000, VK Jezero, Vaterpolo savez Vojvodine, VK Spartak Prozivka, VK Zemun, VK Novi Beograd, VK Singidunum, VK Vojvodina i VK Dunav.

Sednica je zakazana za 24. april, kada ćemo saznati da li će se sve ovo i sprovesti u delo.

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 10.04.2018
00:14

Kukaju, lažu, izmišljaju, kleveću sve dok se ne dočepaju funkcija jer niko ne zna dovoljno dobro da odradi posao kao oni, a ponekad ni to nije dovoljno klubovima koji su imitacija prave ugašene zvezde.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 09.04.2018
21:42
avatar
ercov
Monday, 09.04.2018
21:06

Posle oduzimanja SC Banjica i skidanja Krivokapica ovaj potez se i ocekivao. Nije nista slucajno, JSD Partizan se drsko i bez velikih pardona udara tamo gde su najaci i najdominantniji - vaterpolo i kosarka. JSD Partizan polako ali sigurno ide kao totalnom unistenju.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 10.04.2018
12:23

I opet smo uzeli Kupove u tim sportovima cak i sad kad smo na istorijskoj vetrometini. Inace, najjaci.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 09.04.2018
21:03

Samo nam to treba, da Viktor i njegovi drugari počnu da vladaju našim vaterpolom, sigurno će to doneti bolje rezultate...

avatar
Vanja Grubač
Monday, 09.04.2018
21:00

Hahahahaha...od toliko trofejnih igrača i rukovodilaca on će biti jedini kandidat....ono kad obraza nemaš.