Prve reakcije srpskih ''Delfina'' posle bolne eliminacije - Nema panike, ali... ''Samo se nama ovo sudi''

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.01.2020.
19:44
Izvor: Sportske.net, waterpoloserbia.org

Srbija je u dramatičnom četvrtfinalu, posle penal-serije poražena od Španije sa 10:9 i ostala bez šanse da nastavi niz evropskih trofeja sa prethodna četiri šampionata Evrope. Stižu i prve reakcije.

VSS/Marcel ter Bals
VSS/Marcel ter Bals

Povezane vesti

Selektor Dejan Savić je juče najavio veoma težak meč, bio je u pravu, ali nažalost naš tim nije uspeo da nađe način da ovaj meč i dobije.

''Očekivali smo ovakvu utakmicu ali sa drugačijim ishodom. Mučili se, imali su visok ritam. Jurili smo rezultat. Loši sa igračem više.Čestitam im i želim sreću'', istakao je Savić, a prenosi ''waterpoloserbia.org''.

Andrija Prlainović nije mogao da prećuti i pojedine sudijske odluke u samom finišu meča.

''Samo se nama sudi kontrafaul u poslednjem napadu. Nije bilo strpljenja, bili smo tu najslabiji. Uvek neki pas više je nedostajao. Nema sreće ovde. Zasluženo prolaze dalje'', poruka je Prlainovića.

Filip Filipović na sve ovo gleda iz pozitivnog ugla.

''Nije ovo tragično, dali smo sve od sebe.Odgovorili smo im na pravi način. Tu sam zadovoljan. Napad nije bio kako smo želeli. Ovo je sastavni deo sporta. Čestitam im, ali i svojoj ekipi. Pokazali smo karakter. Napad ćemo rešiti, treba nam malo vremena i sve će doći na svoje mesto'', zaključio je on.

Ne brine ni Duško Pijetlović, ali i priznaje da će mu biti teško da igra u razigravanju od 5. do 8. mesta.

''Uspeli smo da izvučemo nerešeno ali ne možemo uvek na peterce. Mnogo smo promašivali, mnogo je bilo šanse. Ispali smo i to je sport. Moramo i mi nekada da izgubimo. Ovo sad razigravanje niko nije bitan, teško mi je da igram'', rekao je Duško Pijetlović.
-

Ne propustite