Pojavio se i snimak: ''Neka neko zove policiju!'' Zvezdin vaterpolista ''vikao iz mora da je Crnogorac''?

Autor: Darko Mitrović
subota 09.02.2019.
16:07
Izvor: Sportske.net, slobodnadalmacija.hr

Vrlo brzo se okupio veliki broj ljudi na rivi, napadnuti vaterplista Crvene zvezde skinuo crvenu majicu pre izlaska iz mora...

Screenshot/YouTube/Slobodna Dalmacija
Screenshot/YouTube/Slobodna Dalmacija

Povezane vesti

Dok očekujemo dolazak ekipe Crvene zvezde iz Splita u Beograd i zvaničnu konferenciju za medije u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije, iz Splita iznova stižu nove informacije o skandaloznom događaju koji se dogodio oko 13:40h na splitskoj rivi.

''Slobodna Dalmacija'' je objavila snimak Zvezdinog vaterpoliste Aleksandra Kralja koji je skočio u more posle napada grupe huligana, na snimku se čuju i komentari prisutnih prolaznika poput ''neka neko zove policiju, ne razumem...'', a pomenuti izvor prenosi i izjavu jednog od očevidaca ovog nemilog događaja.

''Odjednom je nastala skrika i vika. Riva je bila puna, a odjednom je jedan čovek skočio u more, dok je drugi pobegao u smeru Palače, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesrećni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac'', prenosi ''Slobodna Dalmacija'' izjavu jednog od svedoka.

Prema njihovoj verziji, četvorica Zvezdinih vaterpolista sedeli su u jednom kafiću i pili kafu oko 13:40 sati na glavnom gradskom šetalištu kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke s klupskim obeležjima, ''nakon čega su ih počeli naguravati i tući''.

Jedan od napadnutih vaterpolista spasio se skokom u more, ostali su pobegli, a snimak možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Saturday, 09.02.2019
17:51

Ipak je on "ćetnik," kaže jedna fina dama iz publike!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 09.02.2019
19:24

Тако је. Чак и они га, том "пригодом", третирају као Србина.

avatar
Sasha_Voj
Saturday, 09.02.2019
17:17

Njih četvorica ko dvokrilni ormar bežali od huligana. Što ih niste namlatili kao delije što rade, pa da se sramote dok su živi.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 09.02.2019
17:34

I meni to palo na um , koliko su ti huligani kad poplasise ove ... u svakom slucaju ruzna scena

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 09.02.2019
20:13

Ma koje Delije, one što ih policija brani po Srbiji sa punom opremom i psima? Ko zna šta su imali ti huligani kod sebe od hladnog oružja.