Počelo ''nikad jače'' prvenstvo Srbije i odmah Zvezda na Partizan! Ovo je epilog derbija!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.09.2020.
23:38
Izvor: Sportske.net

Deset ekipa započelo je takmičenje u šampionatu Srbije, a prvo kolo proteklo je u znaku dva derbija - Crvene zvezde i Partizana, odnosno Šapca i kragujevačkog Radničkog.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Vaterpolisti Crvene zvezde savladali su večeras u prvom kolu šampionata Srbije ekipu Partizana rezultatom 12:9, po četvrtinama 1:1, 6:3, 2:3 i 3:2.

Nerešiva enigma večeras za crno-bele bio je centar Crvene zvezde Miloš Vukićević koji je postigao čak šest golova i svakako bio najzaslužniji za ovakav ishod meča.

Dva gola za Zvezdu postigao će Vićković, a po jedan Tankosić, Subotić, Milojević i Šulc

Šofranac i Dimitrijević su sa po dva gola bili najefikasniji u Partizanu, a po jedan su postigli Mitrović, Bućan, Banović, Andrin i Živojinović.

Još jedan derbi odigran je u Šapcu, gde je kragujevački Radnički slavio sa 14:13, iako su Šapčani vodili sa 5:0 u prvoj četvrtini.

U ostalim mečevima najubedljiviji je bio Vujasinovićev Novi Beograd, koji je deklasirao Banjicu sa 19:2. Vojvodina je kao gost savladala Zemun sa 13:8, a Nais je bio bolji od Starog grada rezultatom 9:5.
-
baner


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 27.09.2020
06:39

Bas sam hteo da napisem da je dobro sto jos uvek postojimo i uopste se takmicimo, ali, covek me je prakticno preduhitrio.

avatar
Paul Kersey
Saturday, 26.09.2020
23:58

Dobro je dok prvenstvo još postoji.