Partizan žestoko uzvratio udarac: ''Viktore Jeleniću, od danas niste naš predsednik!''

Autor: Beta Beta
utorak 12.06.2018.
13:37
Izvor: Beta

Vaterpolo klub Partizan izdao je danas saopštenje u kom je kritikovan rad prvog čoveka nacionalnog saveza Viktora Jelenića.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

"Viktore Jeleniću, Vi od danas za VK Partizan niste naš predsednik jer da jeste, ne biste radili na uništavanju VK Partizan, čime se i javno hvalite", navodi se u pisanom saopštenju Partizana dostavljeno novinarima.

Partizan je kao razloge za to, između ostalog, naveo to što je Jelenić "doneo odluku da se iz sponzorstva saveza može finansirati samo jedan klub".

Zamereno je to što Partizan nema predstavnika u Stručnom savetu i Upravnom odboru Vaterpolo saveza Srbije.

"Tek Vam je počeo mandat i nemojte misliti da će Vam u tako organizovanom savezu medalje donositi igrači Partizana, kluba koji toliko prezirete", piše u saopštenju crno-belih.

Glavni problem za Partizan predstavlja nerešeno pitanje bazena na Banjici.

Navedeno je da je "nedopustivo" takvo ponašanje predsednika Saveza, koji "ne krije mržnju" prema vaterpolo klubu Partizan.

Jelenić bi, kako piše, trebalo da štiti najtrofejniji klub koji vodi legalnu borbu pred sudom sa opštinom Voždovac koja se "predstavlja kao titular upravljanja SC Banjica".

Takođe, navodi se da Jelenić otvoreno staje na stranu protiv vaterpolo kluba Partizan i "na najprizemniji klubaški način se meša u poslove jednog kluba i bez dogovora nameće volju jedne strane u sporu".

"Zar mu kao bivšem vaterpolisti nije cilj napredak i ozdravljenje sporta u celini?", dodaje se.

Vaterpolo klub Partizan je apelovao na vlast i građanje da se ne dozvoli da se "na ovako bestidan način uguši jedan veliki klub".
-

Ne propustite

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Tuesday, 12.06.2018
16:28

Propaloj drzavnoj instituciji partizan je malo para iz drzavnog budzeta pa bi jos nesto i sa strane sramota jedna velika sramota

avatar
Man united
Tuesday, 12.06.2018
15:57

Не одговара њима кад су равноправни са осталима. Зато се и буне. Треба им дати да и даље узурпирају Бањицу, а да се остали сналазе како знају. Треба лове пумпати максимално само њима. Никако некоме другом.

avatar
Pedja84
Tuesday, 12.06.2018
15:09

Covek grize za mesto ministra sporta, bravo, covek kusur

avatar
Grobaris Totalitare
Tuesday, 12.06.2018
15:00

Sramota sta rade ubedljivo najtrofejnijem klubu,svaka druga drzava bi se ponosila nenormalno sa takvim klubom samo nasa drzava unistava takvu instituciju,S R A M O T A !

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 12.06.2018
14:55

Sve je jasno kad se pomene ime viktor jelenić! Sramota.. Partizan treba da istupi iz lige ali i da svi igrači Partizana bojkotuju sve reprezentativne selekcije pa ćemo i mi da ugasimo državne selekcije kao što oni pokušavaju nas..

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 12.06.2018
14:47

Jelenic je oduvek bio kompleksas, i oduvek ce biti. Covek sa zadatkom i to je to.

avatar
Old_school
Tuesday, 12.06.2018
14:19

Kao npr. za vreme vase dominacije, kad ste cak i hokeju kupovali igrace i osvajali titule. Verujem da si i tada pisao isto.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 12.06.2018
16:20

Tipicno ograniceno razmisljanje.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 12.06.2018
17:38

Sta pricas ti? Mi u hokeju bili jedni od najtrofejnijih i u staroj Jugoslaviji isto kao i u odbojci i vaterpolu. Uvek su nam sponzori bili iskljucivo nasi igraci i njihove privatne firme.,

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 12.06.2018
14:08

Zamislite vi da jedan Partizan nema nijednog jedinog predstavnika iako imamo toliko svojih ljudi da bismo istog momenta mogli da napravimo i petnaest Strucnih saveta ako treba?!

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 12.06.2018
13:44

Zasto mu se obracaju sa Vi,taj covek je slika i prilika stanja u celokupnom nasem sportu gde treba da postoji samo jedan klub koji ce sam sa sobom igrati prvenstva drzave.Ovako nesto ne verujem da postoji ni u Africi