Partizan uzvratio udarac Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.04.2015.
17:48
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Partizana savladali su danas kao gosti ekipu Crvene zvezde u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa. Majstorica će odlučiti ko će se boriti za titulu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Za razliku od prve utakmice koju je Zvezda ubedljivo dobila sa 9-4, današnji meč na Tašmajdanu bio je potpuno u znaku ekipe Partizana.

Crno-beli su danas ''vratili brejk'' domaćoj Zvezdi, slavili sa 9-7, izjednačili na 1-1 u pobedama, pa će majstorica odlučiti putnika u finale.

Prve dve četvrtine su protekle u izjednačenoj borbi, na polovini utakmice rezultat je bio 4-4, a ključni period igre bila je treća deonica, u kojoj je Partizan stekao dva gola prednosti - 7:5.

Tu se crno-beli nisu zaustavili, pa su u prvom delu poslednje četvrtine čak duplirali tu prednost, za vođstvo od 9-5 i tada je bilo praktično jasno da će Partizan dobiti ovaj meč.

Zvezda je do kraja sa dva gola uspela samo da ublaži poraz - 9:7. Odlučujući, treći meč polufinalne serije igra se u subotu na ''Banjici''.

A večeras od 19 časova igra se druga utakmica drugog polufinala, između Vojvodine i Radničkog. Prvi meč su dobili Kragujevčani i danas će imati prvu ''meč loptu'' za plasman u finale.

Ne propustite