Nova reakcija - Zvezda je institucija, niko ne može da je gazi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.02.2016.
10:01
Izvor: Sportske.net, Sport

Prvi čovek Crvene zvezde Viktor Jelenić ponovo se oglasio posle odluke nadležnih organa u Triglav ligi da crveno-bele diskvalifikuju iz daljeg takmičenja.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Podsetimo, Crvena zvezda je kažnjena zbog trojice novih igrača (Kljajević, Drašković, Aksentijević) koji nisu dobili dozvolu da nastupaju za crveno-bele, iako u Zvezdi tvrde da su pribavili svu neophodnu dokumentaciju u skladu sa propisima LEN.

Jasno je da se u Crvenoj zvezdi neće pomiriti sa ovakvim raspletom, pa čelni ljudi kluba već povlače određene poteze kako bi se ova drastična mera preinačila.

''Kadija te tuži, kadija ti sudi. Takav su sistem uspostavili. Može im se... Napravljen je presedan u modernoj istoriji sporta! Doneli su odluku bez prava na žalbu, kao da smo izvedeni pred streljački vod'',
ističe Viktor Jelenić u izjavi današnjem ''Sportu''.

Jelenić otkriva da će se klub obratiti i Ministarstvu omladine i sporta i Olimpijskom komitetu Srbije, a od Vaterpolo saveza su očekivali veću podršku.

''Razgovarali smo, ali još ništa nije odlučeno. Savez još nije stao u zaštitu kluba'', poručio je Jelenić i najavio mogućnost da ceo slučaj ode i do suda u Lozani.

''Razmišljamo i o tome, ali nisam siguran da li sud prepoznaje ligu koja ne poštuje evropske propise. Do tada, treniraćemo normalno'',
ističe Jelenić.

Na kraju, prvi čovek Crvene zvezde je svima uputio jasnu poruku.

''Crvena zvezda je institucija! Bila je to pre nas, biće i posle nas i ne dam nikome da je gazi i nipodaštava! zato ne pristajem na kompromise''
, zaključio je Jelenić.








Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare93
Tuesday, 09.02.2016
13:08

Kako ovog čovek nije sramota da iznosi neistine. Nije istina da niste dobili pravo na žalbu, dat vam je rok od 8 dana. Ova liga je pod LEN-om i njena pravila su u skladu sa pravilima LEN-a, pa ne bi bilo dozvoljeno da se odigra prvo kolo da je nešto neregularno, nemojte da pričate svašta. A povodom ovog kadija te tuži, kadija ti sudi: ako vi kršite pravila lige, ko treba da vam sudi? Vi sami sebi? Molim vas uozbiljite se, niste kršten argument izneli.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Tuesday, 09.02.2016
11:05

Osim Partizana:-D Ako nekoga zanima sta ce Partizan da uradi, Sostar je rekao da cemo pratiti Savez...