Neočekivano - Partizan smenio trenera i odmah imenovao novog!

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.03.2017.
22:14
Izvor: Beta

Dan nakon što je ostvaren prvi trijumf u Ligi šampiona Upravni odbor VK Partizan doneo je odluku o promeni trenera.

waterpolopartizan.rs
waterpolopartizan.rs

Povezane vesti

Upravni odbor vaterpolo kluba Partizan odlučio je večeras da umesto trenera Zorana Milenkovića na to mesto imenuje Stefana Ćirića i to do završetka tekuće takmičarske sezone.

"Zbog izuzetne teške situacije u kojoj se klub nalazi i turbulentnim dešavanjima u proteklom periodu, a obzirom da predstoji takmičenje u Superligi Srbije i fajnal-foru Triglav vatepolo lige, UO je zaključio da je ovakva odluka najbolja da se sezona na željeni način privede kraju", navodi se u saopštenju Partizana.

Zoran Milenković je Partizan preuzeo na kraju prošle sezone kada je na klupi zamenio Vladimira Vujasinovića.

Stefan Ćirić je dugogodišnji trener vaterpolo kluba Partizan i član stručnog štaba Vaterpolo saveza Srbije.

U seniorskoj konkurenciji je sa reprezentacijom od 2013. godine dajući veliki doprinos osvajanju svih trofeja nacionanlna selekcije, dodaje se u saopštenju Partizana.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ana Anastasijević Vuletić
Saturday, 25.03.2017
13:36

Sramota za Partizan. Tuzan dan za Vaterpolo. Zoran se borio za svoje igrace i prava i dostojanstvo. U Partizanu je preko 20godina i dao je dusu i klubu i igri. Nemojte da mesate politiku u igru. Vratite Zorana i ostavite ga na miru da radi i vodi tim u pobede, a vi se bavite time da obezbedite im nesto a ne da sve sto valja selektivno unistavate u ovoj zemlji.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.03.2017
11:57

Obavesteni vaterpolo krugovi rekli su nam da je Milenkovic bio nezadovoljan finansijskim stanjem u klubu sto je unelo nemir u -svlacionicu-, odnosno ekipu. Navodno je bilo cak i zelje da pocne strajke tima sto je podelilo ekipu. nPojedine informacije, opet nezvanicno, govore o tome da su pojedini igraci trazili savet iskusnijih vaterpolista iz drzavnog tima koji su ih savetovali da nikako ne radikalizuju nezadovoljstvo.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.03.2017
14:23
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.03.2017
08:55
avatar
Friday, 24.03.2017
07:54

Više me ne bi iznenadilo ako zabrani i Prlainoviću da igra za reprezentaciju.