Ne pomažu im ni pesnice, Srbija razbila Italijane za polufinale!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.08.2017.
19:26
Izvor: Sportske.net

JUniorska reprezentacija Srbije je danas bila poprilično ubedljiva protiv Italije u duelu koji je odlučivao o polufinalisti.

VSS/Ivica Veselinov
VSS/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Na bazenu Milan Gale Muškatirović, mlada reprezentacija Srbije je danas uspela da savlada Italiju sa 17:9 (4:2, 4:2, 4:2 i 5:3) u meču u kojem je bilo varnica.

Bilo je veoma neizvesno do rezultata 5:4 za izabranike Vladimira Vujasinovića, a onda su naši momci uhvatili zalet. Brzo su stigli do 8:4, tim rezultatom je završena druga četvrtina, a u trećoj je pri rezultatu 11:6 za naše došlo do koškanja u bazenu.

Mađioni je udario Vučinića sa leđa nakon faula koji je napravio naš vaterpolista, odmah su se tu uključili i ostali, a na sreću, taj okršaj nije dugo trajao.

Naši momci su ostali do kraja pribrani i lagano priveli meč kraju.

SRBIJA: Filipović (odbrane), Tankosić 2, Tomić, Lukić 2, Vučinić 4, Gvozdanović 1, Drašović 3, Toholj 2, Janković, Radojević, Radonjić 2, Velkić 1, Belopavlović (odbrana). Selektor: Vladimir Vujasinović.

ITALIJA:
Nikozija, Del Baso, Kanelja 1, Mecaroba 1, Guidi 1, Pućio, Gerato 2, Kampopiano, Maćioni 1, Manci 2, Piombo, Novara 1, De Mikelis. Selektor: Ferdinando Pesći.

Naša reprezentacija će u polufinalu Svetskog prvenstva igrati protiv Grčke u subotu od 20:30, najverovatnije u zatvorenom bazenu SC Milan Gale Muškatirović.

Ne propustite