Ne pomaže više ni ljubav prema klubu, dva prelaska iz Partizana u Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.06.2020.
21:02
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Partizan je u najtežoj situaciji u istoriji, mnogi igrači više ne mogu da izdrže...

Epa/Szilard Koszticsak
Epa/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Godinama Partizan kuburi sa finansijama, ali ne samo da se stanje ne popravlja, za razliku od, na primer, košarkaškog kluba, nego deluje da je iz godine u godinu situacija sve teža, toliko da je za mnoge postala i neizdrživa.

Ovih dana svedoci smo novog ''egzodusa'' iz redova Partizana. Crno-beli ostaju bez svojih najtalentovanijih igrača, od koji se mnogo očekivalo u budućnosti, ali surove finansijske okolnosti pokvarile su sve planove.

Malo, po malo, Crvena zvezda koristi Partizanove probleme, pa su se u proteklih nekoliko dana pojavile dve slične informacije, o prelascima vaterpolista Partizana u ekipu Crvene zvezde.

''Žurnal'' prenosi da su u pitanju Petar Smiljević i Lazar Vićković, a njihove prelaske u Zvezdu potvrdio je i trener Partizana Marko Bašić.

''Za Vićkovića sam znao, najavljivao je da ne može više, da je nezadovoljan. Smiljević je bio jedan od mojih prioriteta za sledeću sezonu, naše dete prošao je celu školu.

Pet godina sam ga trenirao, sad ide kad treba najviše da pokaže. Ne može ni on više. To su super deca, razumem ih, ali sam nemoćan kao trener bilo šta da uradim. Želim im sve najbolje, neka ostvare svoje želje'', rekao je Bašić.
-
Baner 4 derbi

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Tuesday, 09.06.2020
12:09

Na žalost vaterpolo kao jedan od naših najtrofejnijih sportova se gasi. Misle momci da će im kod komšija biti bolje al koliko znam i oni grcaju i da su bez para

avatar
DVA HRAMA
Monday, 08.06.2020
21:26

Nema veze, nasa reprezentacija nece uopste da trpi, ali, kad bismo se salili. Inace, jos kad bi to stvarno bila zvezda, a ne ko zna vec koja po redu njena reinkarnacija...

avatar
Old_school
Monday, 08.06.2020
22:03

Vidi, da nije Partizan 15 godina unistavao sve klubove oko sebe, ne bi bilo potrebe za tim reinkarnacijama. Za razliku od tebe, i tebi slicnih, ja bih voleo da drzava ulozi, ali jednako, u oba kluba. A ne da jedan postoji a svi ostali se gase. Zarad srpskog vaterpola.

avatar
Man united
Tuesday, 09.06.2020
12:50

Кога сте уништили? Па, нпр Бечеј. Звезда се гасила милион пута док сте ви били једини повлашћени клуб у лиги. Хтели сте да будете српски Макаби у сваком спорту. Сви су били подређени вама. Ако ти мислиш да је то здраво за остале клубове и да неће почети да се гасе један по један, онда нема шта да ти објашњавам више.

avatar
DVA HRAMA
Monday, 08.06.2020
22:35

Je l' unistavao i u staroj Jugoslaviji? Kao sto je i Buducnost u kosarci uzimala vase i nase igrace, tako je i Becej u vaterpolu i vase i nase. Koga smo mi to unistili, a da je pre toga imao neke vece rezultate?