Milina za uši, iz Partizana poručuju: "Hvala, Zvezdo!"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 14.03.2018.
10:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nikada nije bila sporna saradnja ova dva kluba.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vaterpolo je sport u kome nema mržnje između Crvene zvezde i Partizana, dva naša najpopularnija kluba.

Često se ove dve ekipe pomažu, postoji ogroman broj vaterpolista koji su igrali i za jedan i za drugi tim, a poslednja izjava trenera crno-belih, Stefana Ćirića, govori u prilog tome.

Sekretar Partizana Mirko Bradajić požalio se na nedostatak novca, da ekipa nema uslove da ode na gostovanja u zemlji, a da su bazen i voda priča za sebe.

"Kad imamo mazut, osposobimo bazen. Održavanjem bazena uspeli smo da ga sačuvamo da može da funkcioniše. Sve je to postalo opterećenje za prvu ekipu, pa za trenere mlađih ekipa. Iz dana u dan pratimo situaciju i pravimo planove gde će ko da trenira. Organizujemo sparinge s komšijama. Teško je sve to", rekao je Bradajić za "Žurnal".

Trener Ćirić se samo nadovezao na to.

"Najveći problem je što 250 dece često nema redovne treninge. Voda bude hladna, pa u granicama normale... Ni u ponedeljak i utorak nismo bili na svom bazenu. Hvala Crvenoj zvezdi i Dejanu Saviću, dali su nam termine u ova dva dana. Tu saradnja nikad nije bila sporna, bilo je tako još dok je i Vlada Vujasinović bio ovde. Hvala i drugim klubovima, primaju naše mlađe kategorije na sparinge", rekao je Ćirić.

Inače, večeras na "Banjici" Partizan dočekuje Hanover od 18:30 u okviru Lige šampiona, crno-beli će pokušati da zabeleže prvu pobedu ove sezone u ovom takmičenju.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brainless
Wednesday, 14.03.2018
12:43

Prosto je neverovatno da se u Srbiji ovaj sport susreće sa ovakvim problemom... Trenirao sam ovaj sport na Banjici 90ih ni tada nije bilo ni grejanja ni menjanja vode, trenirali smo jer nismo imali gde drugde...U takvim neuslovima trenirali su i Gocić i Nikić pa i Savić...Šoštar...ma bre ljudi svi...Tužno je da se tako ophodimo prema najtrofejnijem sportu... Naravno da nema mržnje, kapirate li da je sport na aparatima...np.s. klinci koji odu vani sa diplomom v.k. Partizan dobijaju strašne stipendije...svugde su cenjeniji nego u svojoj kući... Tužno!!!