LŠ - Partizan nemoćan protiv prvaka Evrope

Autor: Beta Beta
sreda 18.01.2017.
20:06
Izvor: Beta

Dogodilo se ono čega se trener Zoran Milenković i pribojavao pre meča - Dubrovčani su vrlo brzo uspeli da steknu ubedljivu prednost, posle čega crno-belima nije bilo povratka.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras u Beogradu od dubrovačkog Juga sa 9:16 (1:6, 2:4, 4:2, 2:4) u četvrtom kolu Grupe B Lige šampiona.

Crno-beli su i dalje bez pobede u Ligi šampiona, imaju samo jedan bod, dok je aktuelni prvak Evrope upisao drugi trijumf.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je kapiten Nikola Jakšić sa pet golova, dok su Petar Velkić, Djordje Lazić, Radomir Drašović i Aleksandar Radanović postigli po jedan.

Jug su do pobede vodili Loren Fatović i Felipe Perone sa po četiri gola.

Pobednik večerašnjeg meča u bazenu "Milan Gale Muškatirović", praktično je rešen već posle prve četvrtine koju je Jug dobio sa 6:1. Jug je u istom ritmu odigrao i drugu četvrtinu, pa se na veliki odmor otišlo rezultatom 3:10.

Crno-beli su u trećoj deonici zaigrali bolje, posebno Jakšić, pa su uspeli da smanje prednost na pet golova zaostatka, ali nisu imali snage za više od toga.

Partizan u narednom kolu dočekuje Italijanski Pro Reko 8. februara.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
21:12

Бањица није ни била у власништву ВК или ЈСД Партизан. Поднета је тужба Партизана да се утврди право својине, али је још 2012. повучена.nMi nikad nismo bili vlasnici bazena Banjica vec opstine Savski Venac i Vozdovac. Da bi lakse ugasili i ukinuli finansiranje VK, grad Beograd je odlucio da drugu stranu preseli u Zrenjanin i preko svog gradonacelnika izokolo ga finansiraju. Niko ne primecuje i ne buni se jer navodno grad ne daje pare, ali zato drzava upumpava okolo u ZR. Epilog svega para za VK PARTIZAN nema od grada jer navodno ni oni ne dobijaju pare. VKP ce se jos malo batrgati i to je kraj.