LŠ - Partizan namučio Jug

Autor: Beta Beta
sreda 17.12.2014.
22:18
Izvor: Beta

Vaterpolisti Partizana porazom su otvorili sezonu u Ligi šampiona ali se u prvoj utakmici grupne faze nisu obrukali pošto su pružili dostojan otpor favorizovanom Jugu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana poraženi su večeras na "Banjici" od Juga s 3:5 (0:1, 0:2, 3:2, 0:0) u njihovoj prvoj utakmici u Grupi B Lige šampiona.

Sva tri gola za Partizan postigao je Dušan Mandić, dok se u ekipi dubrovačkog Juga istakao Nikola Janović sa dva pogotka.

Obe ekipe odigrale su dobro u odbrani, pa tako na plivalištu na "Banjici" nije bilo mnogo uzbuđenja.

Vaterpolista Juga Nikša Dobud je u trećoj četvrtini zaradio isključenje bez prava zamene, pošto je udario u glavu Marka Manojlovića.

Ekipi Juga ovo je druga pobeda u Ligi šampiona, pa su sada na prvom mestu u Grupi B sa šest bodova, dok je crno-belima ovo bio prvi meč u elitnom takmičenju, nakon što je utakmica prvog kola protiv Galatasaraja odložena.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 18.12.2014
00:10

Bice nama ovde tesko, Primorje i Jug su verovatno sigurni, predstoji borba sa Solnokom...

avatar
Povratak kralja BAN3
Thursday, 18.12.2014
01:47

Nije ni Solnok slab, dao je 30 golova u prva dva kola (13 Primorju i 17 Špandauu), uz Jug i Primorje su apsolutni favoriti za F6 EL pogotov što Partizan ima još mlađi i neiskusniji sastav nego prošle sezone.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 18.12.2014
16:56

Da, pobedili su Primorje 13:12 na domacem plivalistu. Citao sam da ih strucnjaci svrstavaju u apsolutne favorite za F6 i znam da su kod njih 3 nasa bivsa igraca i sadasnja reprezentativca (Gocic, Aleksic, Mitrovic) , ali nisam znao da su se oni bas toliko (dodatno) pojacali ove sezone- ma, odlicni su bez dileme. Ko zna, mozda nas puste u znak bolecivosti prema nama, a koliko su jaki videcemo koliko vec u sledecem kolu LS 14. januara.