LŠ - Partizan 20 minuta odolevao Pro Reku

Autor: Beta Beta
sreda 08.02.2017.
20:43
Izvor: Beta

Okršaj najtrofejnijih vaterpolo klubova u Evropi završen je očekivanim trijumfom favorizovanog Pro Reka. Beogradski crno-beli bili su ravnopravni rival tokom dve i po četvrtine.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa 5:17 (0:3, 2:3, 2:5, 1:6), u utakmici petog kola Grupe B u Ligi šampiona.

Golove za Partizan na plivalištu na Banjici postigli su trostruki strelac Ognjen Stojanović, Nikola Lukić i Nebojša Toholj.

U italijanskom timu najefikasniji je bio Alesijani Jakopo sa četiri gola, a po dva gola postigli su bivši igrači Partizana i srpski reprezentativci Dušan Mandić i Filip Filipović. Dvostruki strelci bili su i Aleksandar Ivović, Lorenco Bruni, Frančesko Di Fulvio i Giljermo Molina Rios, dok je jedan pogodak postigao Andrea Fondeli.

Pro Reko, koga sa klupe predvodi bivši trener Partizana Vladimir Vujasinović, od početka bio ubedljiv, poveo je sa 5:0, a mladi tim Partizana prvi gol postigao je 2:49 minuta pre kraja druge četvrtine. Srpski šampion se držao koliko je mogao protiv kvalitetnog rivala, a do kraja utakmice postigao je još tri gola.

Partizan je tako pretrpeo četvrti poraz u Grupi B u kojoj ima bod, a italijanski klub je ostvario petu pobedu.
 
U šestom kolu Partizan će 18. februara igrati u Italiji protiv Pro Reka.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Wednesday, 08.02.2017
22:40

O cemu vi pricate, odolevali 20 minuta, a Partizan prvi gol dao posle 13 minuta igre... Jedino je Dobozanov branio dobro u prve 2 cetvrtine.