Konačno, Partizan nastavlja sezonu! Sledi veliki derbi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.10.2016.
15:41
Izvor: Sportske.net, waterpolopartizan.rs

Posle gotovo jednomesečne pauze posle prvog kola, Partizan nastavlja sezonu u Regionalnoj ligi.

waterpolopartizan.rs
waterpolopartizan.rs

Povezane vesti

Utakmicom Regionalne lige sa Vojvodinom na Banjici (sreda, 2. novembar u 19.45) Partizan posle duge pauze nastavlja aktuelnu sezonu.

Crno-beli su prvi meč u sezoni odigrali početkom oktobra, kada su u prvom kolu RL pobedili Mornar. U međuvremenu je, zbog kvalifikacija u evropskim kupovima, odigrano je samo drugo kolo Regionalne lige, u kome je Partizan bio slobodan i u sredu takmičarku pauzu prekida utakmicom trećeg kola RL sa Vojvodinom.

''Period od tri nedelje smo iskoristili za uigravanje, što kroz samostalni rad, što kroz sparinge i spremni dočekujemo meč sa Vojvodinom, koja se tokom leta znatno pojačala i u sezonu je ušla sa mnogo većim ambicijama nego prošle godine.

Susret sa Novosađanima nam je izuzetno važan, jer za obe ekipe utakmica ima dvostruki značaj, s obzirom da će se sem za Regionalnu ligu rezultat  računati i za Super ligu Srbije'', izjavio je trener Partizana Zoran Milenković.

On nema problema sa većim povredama i bolestima, na raspolaganju ima sve igrače, a sutra će odrediti sastav koji će se suprotstaviti Vojvodini.

Kada je u pitanju domaća Superliga, ona će startovati tek u aprilu, a u njoj će učestvovati četiri srpska kluba učesnika Regionalne lige: Partizan, Vojvodina (A1 liga), Crvena zvezda i Šabac (A2 liga) i najbolje dve ekipe iz Prve A lige. Bodovi iz regionalne i Prve A lige se prenose u Superligu.


Ne propustite