Kapiten: "Prava poslastica"

Autor: Beta Beta
sreda 19.06.2019.
23:57
Izvor: Beta

Srbija odigrala dobar meč, ali može još bolje.

Epa/Szilard Koszticsak
Epa/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je večeras da je njegova ekipa zasluženo pobedila Hrvatsku i zahvalio je publici na velikom podršci koju je nacionalni tim imao na Tašmajdanu.

"Zasužena pobeda Srbije, ali ostaje mali žal što smo ispustili 9:6, jer smo imali igru i konce u svojim rukama. To je nešto što moramo da ispravimo", rekao je Filipović novinarima posle meča.

Srbija je večeras sa 11:10 pobedila Hrvatska u drugom kolu Grupe dva završnog turnira Svetske lige.

"Zahvalio bih publici koja se čula, pogotovo u odlučujućim trenucima. Ali, pre svega, želim da, u ime ekipe i celog stručnog štaba, zahvalim ljudima koji su sinoć ostali do kasnih sati po onom kijametu rizikujući svoje zdravlje ne bi li nama dali podršku. Sinoćnja pobeda nam je bila najbitnija, ovo večeras je bila prava poslastica i srećan sam što smo završili s pobedom", rekao je Filipović.

Srbija sutra igra protiv Kazahstana. 

"Da se ne lažemo, favoriti smo, samo moramo da pristupimo ozbiljno. Treba da iskoristimo ovaj momenat da se što manje istrišimo ako je to moguće, ne bi li se spremili za četvrtfinale, jer vidimo da u četvrtfinalu može svašta da se dogodi jer su se u drugoj grupi mnoge ekipe ukrstile", rekao je Filipović.

Duško Pijetlović bio je zadovoljan pobedom i istakao da je njegova ekipa odigrala bolje nego što to rezultat pokazuje. 

"Opet smo primili mnogo golova u odnosu na ono što smo primali poslednjih par godina, da li je to zbog novih pravila ili pada koncentracije... Mislim da smo daleko bolje odigrali nego što to rezultat pokazuje. Imali smo sve vreme igrača više, nismo uspeli da ih realizujemo iako smo imali dobre akcije, ali se nadam da ćemo tokom takmičenja opustiti ruku i pogadjati te šuteve", rekao je on.

Najefikasniji u redovima Srbije na ovom meču bio je Ognjen Stojanović sa tri gola.
 
"Izuzetna je čast igrati sa ovim momcima. Mislim da je značajna pobeda. Danas sam ja dao tri gola, sutra će neko drugi, najbitnije da smo pobedili. Sa ovakvom igrom ne bi trebalo da bude nekih ozbiljnih problema", rekao je Stojanović.



ReplyForward

Ne propustite