Kakav derbi! Partizan prokockao ogromnu prednost, Zvezda ''eksplodirala'' u finišu!

Autor: Darko Mitrović
petak 20.09.2019.
22:55
Izvor: Sportske.net

Sjajan početak nove sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U derbiju prvog kola Regionalne A1 lige, Partizan i Crvena zvezda su večeras pred punim tribinama na Banjici igrali nerešeno, rezultatom 10:10 (3:4, 3:0, 2:1, 2:3).

Od početka je ''prštalo'' u bazenu, golovi su se ređali na obe strane, ali u drugoj i trećoj deonici Partizan je nošen podrškom sa tribina stekao veliku prednost, koja je na početku poslednje četvrtine dostigla četiri gola prednosti - 9:5.

Delovalo je da je pitanje pobednika rešeno, ali se Zvezda nije predavala, uspela je da smanji prednost posle čega se uvukla nesigurnost u igri ekipe Partizana.

Ušlo se u dramatičan finiš, Zvezda je izjednačila, imala priliku i za potpuni preokret, ali je i Partizan propustio svoju veliku šansu za pobedu.

Radanović i Radonjić su sa po tri gola bili najefikasniji u Partizanu, a Zvezdu je predvodio Radović sa četiri pogotka.

PARTIZAN: Bulajić, Jakšić, Barać, Nešić 1, Radulović 2, Andrin, Radanović 3, Mitrović, Vićković, Smiljević 1, Radonjić 3, Gbadamasi, Vlahović, Timotijević. Trener: Ćirić.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Kasum, Gligorijević, Vasin, Ilić, Adžić 1, Janković 2, Rađen 1, Šulc 1, Gusarov, Radović 4, Ivanov, Mitrović. Trener: Milanović.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Saturday, 21.09.2019
00:40

Dzaba milioni, Milanovic(prodana dusa), Radjen...institucija i sa decom bolja