Hrvatski selektor se žali na ''poluidiote'', a ono pesničenje ne pominje...

Autor: Darko Mitrović
petak 27.07.2018.
10:01
Izvor: Sportske.net, index.hr

Ivica Tucak otvoreno priznao - za poraz od Srbije krivi sudije!

Epa/Szilard Koszticsak
Epa/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije sinoć je uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva, trijumfom nad Hrvatskom rezultatom 9:7 i za titulu će se boriti sa domaćinom šampionata, selekcijom Španije.

Duel Srbije i Hrvatske obeležio je i veliki broj oštrih duela, prštalo je na sve strane, ali najdrastičniji detalj viđen je kada je hrvatski reprezentativac Fatović bez lopte pesnicom iznad vode udario u lice našeg Filipa Filipovića.

Tu situaciju možete da vidite u prilogu, ali selektor Hrvatake Ivica Tucak je nije pomenuo u prvom komentaru utakmice, već je naglasio da su sudije svojim kriterijumima doprinele porazu njegovog tima. Čak ih je nazvao i ''poliuidiotima''

''Šta pričati o sportu kad imate takve poluidiote, koji su tu valjda zbog nečijih interesa. Ne znam šta da kažem, isključen sam iako nisam rekao niti jednu jedinu reč. Danas se nije igrao vaterpolo, već neko rvanje u kojem se mi nismo snašli, a sve zbog sudijskih kriterijuma. Ovo nema veze s onim što reklamiraju - s vaterpolom'', izjavio je Tucak, a onda ipak priznao da je sa hrvatske klupe bilo komentarisanja sudijskih odluka tokom meča.

''Imali smo prilike koje smo propustili, ali moram reći da smo od samog početka pali u zamku komentarisanja sudijskih odluka. Čestitam Srbiji na pobedi, ali sudijski kriterijum je prelomio i odlučio utakmicu. Nismo imali lucidnost ni koncentraciju da rešavamo situacije koje bismo inače lako rešili. Moramo skupiti glave i pokušati uzeti medalju'', izjavio je Tucak, a prenosi ''Index''.
-

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žan-Žak Ruso
Friday, 27.07.2018
13:48

Mrš kući njofro, iš bre ćelavi njofranski gurbetu.

avatar
jv
Friday, 27.07.2018
12:43

Kakav kompleksaš! Igrale su dve najbolje reprezentacije na svetu, mi smo bili bolji i šta je tu problem? Fatoviću treba dati godinu suspenzije za ovo.

avatar
Rise up
Friday, 27.07.2018
12:31

Nista gore nego kad izgubis a neces poraz da priznas i da je protivnik od tebe bio bolji.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 27.07.2018
12:15

..neko davno reče "hrvati su najrabriji narod na svijetu ali ne zbog toga sto se niceg ne plaše vec zbog toga sto se ničeg ne srame" 100 puta dokazano u praksi!

avatar
prike
Friday, 27.07.2018
11:38

Bili su zreli da izgube i od Crnogoraca.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 27.07.2018
10:06

Nas komentator rece da je tucak pravi sportista, a ovaj tamo bljuvao vatru posle iskljucenja:-D