Hrvati već najavljuju revanš Srbiji: ''Nema dileme, dobićemo ih''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.07.2018.
10:52
Izvor: Sportske.net, index.hr

Sinoć su njihovi reprezentativci čestitali rivalima iz Srbije na osvojenoj tituli prvaka Evrope, četvrtoj uzastopnoj, a selektor Hrvatske već najavljuje i neke nove okršaje.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije potvrdila je u Barseloni apsolutnu dominaciju u evropskom vaterpolu, četvrti put zaredom osvojila je titulu prvaka Evrope, posle dramatične borbe sa domaćom selekcijom Španije u finalu.

Par dana pre toga, naši ''Delfini'' su u polufinalu savladali i Hrvatsku, koja je na kraju morala da se zadovoljni broznanom medaljom.

Po završetku šampionata, selektor reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak se još jednom osvrnuo na poraz od Srbije i - najavio revanš.

''Nema žala, Srbija je fantastičan protivnik. Znam da ih možemo dobiti, dobili smo ih triput zaredom, dobićemo ih opet, nema dileme. Oni su ovaj put bili bolji. Ne moramo se vraćati na to. Ovo je veliki rezultat za nas. Moram biti ponosan na sve ovo'', istakao je Tucak, a prenosi ''Index''.

-

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Sunday, 29.07.2018
14:56

Pa naravno da će nas nekad dobiti, tako je po zakonu verovatnoće. Mislio sam da će njihov selektor to izjaviti pametnije, ali nema veze. Od raspada SFRJ, gledano svako za sebe, Srbija je toliko ispred Hrvatske da je svako poređenje besmisleno. To što oni misle da su nam ravnopravan protivnik, je njihovo pravo. Rezultati i medalje govore same za sebe. 1993 i 1995 nismo učestvovali zbog sankcija a oni jesu. Nisu uzeli medalju ni tada. Mi samo 1999 nismo uzeli medalju na Evropskom prvenstvu. Znam da boli, razara im mozak ali tu nema pomoći. Kad bi manje unosili tu negativnu energiju u mečeve sa Srbijom, možda bi bili bolji. U ostalom, potezi u košarci govore da je bolje biti sportista nego nešto drugo. Sportska kultura se gradi decenijama a ne preko noći.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 29.07.2018
13:12

Nabili smo im opasno komplekse.. 😁

avatar
Sunday, 29.07.2018
12:32

Само нека изјављују шта хоће, ми ћемо своју причу наставити у базену !

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 29.07.2018
12:06

Svjetski prvaci protiv evropskih Ponovno negdje

avatar
_Goran_
Sunday, 29.07.2018
11:49

Dobili nas triput zaredom od toga 2 puta u kupu Baneta Bojanica, a proslogodisnja utakmica na SP pokradena od strane sudija. Ovaj Tucak bas bez obraza lik.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Sunday, 29.07.2018
11:06

Od toga dva puta u potpuno nebitnim utakmicama mada svaki poraz smeta...