''Grobari'', jeste li spremni za spektakl?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.03.2016.
19:22
Izvor: Sportske.net, waterpolopartizan.rs

Da naš najtrofejniji klub i u teškim trenucima ima ogromnu podršku navijača i nekadašnjih asova, potvrđuje i najnoviji spektakl koji će biti održan u nedelju od 19 časova na Banjici.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Istaknuti asovi nekoliko trofejnih generacija Partizana okupiće se u nedelju od 19 časova na Banjici, gde će biti odigran revijalni meč u organizaciji fondacije ''Grobari za nas''.

Povod za organizaciju ovog događaja je želja navijača i bivših igrača crno-belih da pomognu sedmostrukom šampionu Evrope i našem najtrofejnijem klubu koji poslednjih godina prolazi kroz tešku finansijsku krizu.

Jedan od igrača koji će svojim nastupom uveličati ovaj spektakl jeste i kapiten naše vaterpolo reprezentacije Živko Gocić, koji se afirmisao u Partizanu, čije je boje branio do 2010. godine.

''Naravno da sam odmah prihvatio poziv da učestvujem – kaže Gocić.– Ko će da se odazove pozivu da na ovaj način pomogne, ako nećemo mi koji smo odrasli u Partizanu, zahvalni smo mu mnogo.

Srećan sam što ću ponovo videti bivše saigrače i mnoge druge koji su pisali istoriju Partizana'', izjavio je Gocić za Partizanov sajt.

On je dodao i da su mu osećanja pomešana pred sutrašnji događaj - i srećan je i tužan, ali ono što je najvažnije jeste da navijači dođu u što većem broju na ovaj događaj.

''S jedne strane sam srećan što ću učestvovati u reviji i dati doprinos reviji, a s druge strane sam tužan što je Partizan u ovako teškoj situaciji.

Svi mi koji se bavimo sportom, svi koji odlučuju u sportu, treba da se zamislimo o stanju u Partizanu.

Svaka pomoć je dobro došla, zato se zahvaljujem se Fondaciji 'Grobari za nas', koja je pokrenula akciju. Pozivam navijače da ispune tribine Banjice, jer imaće šta da vide'', poručio je Gocić.

Osim Gocića, sutrašnji spektakl će uveličati i Filip Filipović, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Dušan Mandić, kao i sadašnji prvotimci: Nikola Jakšić, Dimitrije Rističević, Gavril Subotić, Draško Gogov…

Ideja je da bivši i sadašnji vaterpolisti Partizana budu izmešani u dve ekipe, koje će u dogovoru sastaviti bivši i sadašnji trener crno-belih – Igor Milanović i Vladimir Vujasinović. Igraće se četiri četvrtine po šest minuta, a u pauzama je predviđen zabavni program.

Na tribinama će biti legende Partizana svih generacija, ali i sportisti drugih klubova JSD Partizan – fudbaleri, košarkaši, hokejaši...

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 26.03.2016
20:49

Igor Milanovic i Vladimir Vujasinovic, po mom misljenju i najveci ikad...