Filipović: "Spremni za dobru igru i rezultat protiv Crne Gore"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.12.2017.
17:43
Izvor: Beta

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je danas da je njegova ekipa spremna za dobru igru i rezultat protiv Crne Gore u Svetskoj ligi.

VSS/UNIQA
VSS/UNIQA

Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije sutra u Nišu dočekuju Crnu Goru u drugom kolu Grupe A Svetske lige.

"Odigraćemo najbolje što možemo. Zdravi smo, raspoloženi, spremni za dobru igru i rezultat", rekao je Filipović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

"Nišlije su uvek sjajan domaćini, naš igrač više i verujem da će tako biti i ovoga puta", rekao je Filipović.

Na konstataciju da protivnik dolazi u podmlađenom sastavu, ali sa sjajnim Aleksandrom Ivovićem na čelu, Filipović je istakao da je Crna Gora u svakom sastavu jaka i da ima najviše ambicije.

"Njihov sastav ne treba da nas interesuje, da nas zavara i sigurno je da će se rasterećeni želeti da odigraju maksimalno dobro. Naš kvalitet moramo da dokažemo u bazenu", rekao je Filipović.

Duško Pijetlović nije igrao u Zrenjaninu protiv Rumunije u prvom kolu Svetske lige, a sada je ponovo u timu. On je naveo da je njegova ekipa spremna i da očekuje pobedu.

"Može problem da bude što smo u klubovima širom Evrope, što umesto Lazića nemamo igrača iz srpskog kluba. To nije dobro. Najbolje je bilo kada su jaki bili Partizan, Zvezda, Radnički i Vojvodina. Drago mi je što idemo u Niš, uvek je lepo igrati na Čairu. Crna Gora ima mlad tim, to je zapravo pojačani Jadran, a selektor je trener Jadrana. Verujem da nismo ni mi loši", rekao je Pijetlović.

Utakmica se igra sutra od 18.30.

Ne propustite