Evropski šampioni pozdravljeni u Beogradu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.07.2018.
20:48
Izvor: Sportske.net

Reprezentativci Srbije u vaterpolu večeras dočekani ispred Skupštine Beograda.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nekoliko hiljada navijača došlo je večeras ispred Skupštine Beograda, kako bi pozdravili naše najbolje vaterpoliste, koji su na šampionatu u Barseloni četvrti put uzastopno potvrdili da su najbolji u Evropi.

Pred njih su na balkonu izašli članovi stručnog štaba, selektor Dejan Savić, i njegovih 13 veličanstvenih: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović.

Himnu ''Bože pravde'' otpevala je devojčica Darija Vračević, a okupljenima se u ime reprezentativaca Srbije obratio kapiten Filip Filipović.

''Da se zahvalimo svi ovim momcima i stručnom štabu, ovim divnim ljudima koji su zaslužni za ovaj trijumf. Hvala svima što ste došli i obećavam da ćemo dati sve od sebe da se vidimo još koji put!'', poručio je Filipović.

Selektor Dejan Savić kratko je rekao: "Hvala vam, divni ste, naklon do poda".

Podsetimo, iako je najpre bilo najavljeno, večeras se na balkonu nije pojavila i mlada teniserka Olga Danilović koja je juče osvojila svoj prvi WTA trofej, na turniru u Moskvi.

O razlozima možete pročitati u prilogu.

-

Ne propustite