Doček za crnogorske vaterpoliste u Tivtu

Autor: Beta Beta
nedelja 24.01.2016.
11:19
Izvor: Beta

Plasman na OI 2016 i srebrna medalja na EP veliki je uspeh Crne Gore.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Crnogorskoj vaterpolo reprezentaciji priprema se svečani doček na aerodromu Tivat, a u sportskoj javnosti preovladava zadovoljstvo zbog uspeha "ajkula", bez obzira na poraz u finalu od reprezentacije Srbije.

Prema većini komentara, primarno je to što će vaterpolisti Crne Gore učestvovati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Selektor crnogorske vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković ocenio je da suđenje u Beogradu nije bilo na nivou finala Evropskog prvenstva, pogotovo u poslednjoj četvrtini, ali i da je umor učinio svoje, zbog čega je "ajkulama" izmakla titula šampiona.

"Bilo je nekih odluka. Imali smo situaciju u svojim rukama, ali taj momenat kada je Radović postigao gol - jedan sudija je rekao da je gol, drugi da nije, a nakon toga smo odmah primili pogodak. Imali smo reakciju na 9:8, i tu je bilo čisto isključenje nad Nikolom Janovićem", rekao je Gojković.

Kapiten crnogorske reprezentacije Nikola Janović je kazao da je ponosan zbog uspeha na Evropskom prvenstvu, ali da je u finalu moglo da bude i drugačije.

"Utisak je da su nas sudije upropastile. Srbija je velika reprezentacija, to su sjajni momci i sa svima smo veoma dobro. Sve što su osvojili zasluženo im je pripalo, ali za ovaj meč nisam siguran da je bilo tako", rekao je Janović.

Ne propustite