''Delfini'', pokažite Hrvatima koliko vredite! (16:00h)

Autor: Darko Mitrović
subota 19.07.2014.
11:42
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije danas igra četvrti meč na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, a rival našim ''Delfinima'' biće selekcija Hrvatske.

waterpoloserbia.org
waterpoloserbia.org

Povezane vesti

Podsetimo, naš nacionalni tim je sjajno započeo ovo takmičenje - ubedljiva pobeda nad Francuskom, onda i nad Nemačkom, ali su određne slabosti isplivale na površinu u derbiju trećeg kola Grupe B, protiv domaće selekcije Mađarske.

Selekcija Dejana Savića pretrpela je prvi poraz, što pomalo brine u susret današnjem još jednom teškom meču, protiv Hrvata, ali je ujedno i opomena u pravo vreme da se isprave nedostaci u igri pre nego što počne ''nokaut faza'' takmičenja i borba za medalje, u kojoj će naši braniti šampionski tron.

Što se tiče selekcije Hrvatske, oni su u prva tri kola ostvarili dve pobede i jedan remi (8-8 protiv Španaca), pa se u ovom trenutku, kao i Mađari, nalaze ispred Srbije na tabeli Grupe B.

Zbog toga je našoj selekciji pobeda danas neophodna kako bi mogli da se nadaju boljem plasmanu od trećeg mesta u ovoj grupi, ali i kako bi podigli samopouzdanje posle poraza od domaćina.

Verujemo da su srpski ''Delfini'' to u stanju da učine i da će nas danas obradovati trećom pobedom na Evropskom prvenstvu.






Ne propustite