Bravo, dečaci! Sa sedmoricom debitanata, Srbija u četvrtfinalu Svetskog prvenstva!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.07.2019.
10:41
Izvor: Sportske.net

Kada je bilo potrebno, reprezentacija Srbije je odigrala najbolje.

Epa/Mario Ruiz
Epa/Mario Ruiz

Povezane vesti

Srbija je u okviru grupe A u Južnoj Koreji uspela da savlada Grčku veoma ubedljivim rezultatom, 9:3.

Ovo je prilično iznenađujuće, imajući u vidu da se radi o podmlađenoj reprezentaciji Srbije koja je došla u Južnu Koreju bez najboljih igrača, dok je Grčka sa najjačim sastavom stigla na Svetsko prvenstvo.

Ovom pobedom Srbija je stigla do četvrtfinala, sada imaju tri dana pauze, a za plasman među četiri najbolje selekcije izabranici Dejana Savića igraće protiv Španije ili Japana.

Briljirao je golman Rističević, baš kao i Dušan Mandić pred golom protivnika, pa pobeda Srbije niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje na opšte iznenađenje.

SRBIJA - GRČKA 9:3 (3:1, 3:2, 0:0, 3:0).

Bazen Nambu univerziteta. Sudije: Boris Margeta (Slo), Herman Moler (Arg)

SRBIJA: Rističević (gk), Mandić, V. Rašović, Ranđelović, Ćuk (c), Lazić, Vico, Dedović, Jakšić, Drašović, Stojanović, Rašović, Dobožanov (gk)

GRČKA: Zerdevas (gk), Genidunijas, Skumpakis, Papanastasiju, Funtulis (c), Kapocis, Dervisis, Argiropulos Kanakikis, Murikis, Kolomvos, Junas, Vlahopulos, Galanidis (gk)

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mani2
Friday, 19.07.2019
11:30

Bravo ljudine. Nasi najbolji se pomerili da bi ovi mladji dosli do izrazaja.Kakav divan primer i kakav besprekoran rad.Nije reprezentacija prcija pa da ne znas da se pomeris.Bravo gos'n Savicu bravo ljudi iz saveza od cistacice pa do direktora.Uspeh sigurno nece izostati.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 19.07.2019
10:45

sta je tu cudno pa repke kao sto su Srbija I Hrvatska moraju I s C timom doci u polufinale a s B timom u finale I nije to podcjenjivanje drugih To je tako I gotovo