''Vojvode'' poslale poruku ''Grobarima'' pred derbi u Nikšiću!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.01.2016.
15:28
Izvor: Sportske.net, onogost.me

Zagreva se atmosfera pred sutrašnju utrakmicu u Nikšiću, između Sutjeske i Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako smo juče već objavili, organizatori su poručili navijačima Partizana da u Nikšiću neće moći da bodre svoj tim sa tribina, a ovim povodom oglasili su se i predstavnici navijača Sutjeske.

Naime, crnogorski portal onogost.me preneo je danas izjavu vođe navijačke grupe ''Vojvode'' Borisa Kustudića, koji je uputio jasnu poruku pristalicama Partizana, kojih ima dosta i u samom Nikšiću.

''Što se nas tiče, 'Grobarima' su vrata Sportskog centra otvorena, naravno ako mogu proći pored nas, a pravim navijačima je karta najmanji problem'', izjavio je Kustudić i dodao da ''kad oni ne mogu da idu na gostovanja, onda ne treba ni druge navijačke grupe da dolaze''.

Kustudić je naveo primer i u vezi nedavnog derbija između Budućnosti i Sutjeske u ''Morači'', kada se grupa navijača Sutjeske organizovala da otputuje u Podgoricu i bodri svoj tim, ali ih je policija u tome sprečila.

Sutrašnja utakmica između Sutjeske i Partizana počinje u 21 čas, izvesno je da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, a mi se nadamo da neće doći ni do kakvih navijačkih incidenata.

Ne propustite