"Varvari" preslišavali igrače Budućnosti

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.03.2016.
15:40
Izvor: Sportske.net

Nakon poraza koji su košarkaši Budućnosti doživeli na startu plej-of serije regionalnog šampionata u "Morači" su viđene dobro poznate scene u kojima su glavnu reč vodili navijači.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Košarkaši Budućnosti poraženi su u prvom meču polufinala plej-ofa regionalne košarkaške lige zbog čega su završili na "ribanju" kod navijača.

Nakon završetka duela sa Mega Leksom izabranici Luke Pavićevića su morali da se pojave podno tribine na kojoj su bile smeštene "najvatrenije pristalice" Budućnosti, a onda je usledilo preslišavanje.

Glasnogovornik sa megafonom prenosio je "stav tribine", dok su njegovi saborci takođe imali šta da kažu igračima koji su u ligaškom delu sezone ostvarili 23 pobede na 26 odigranih utakmica.

Srećom po igrače, nije bilo fizičkih kontakata, a postrojavanje je okončano pesmom podrške koju je tribina uputila ekipi Budućnosti.

Ukoliko žele da ostanu u borbi za trofej i plasman u Evroligu košarkaši Budućnosti će u subotu morati da vrate "brejk" u Sremskoj Mitrovici i da potom u majstorici savladaju Mega Leks u "Morači".

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fcb
Tuesday, 15.03.2016
16:49

Da ne bude zabune, navijači nisu zamjerili igračima na porazu, naprotiv podržali su ih, a zamjerili su im što što su igrači na kraju utakmice samo okrenuli ledja i otišli, a nisu došli da pozdrave navijače. Izmedju ostalog rekli su im i da fudbaleri stalno gube, pa ipak dodju da pozdrave navijače. Možda ne izgleda lijepo, ali mislim da su navijači ovdje potpuno u pravu, i da kad već navijaju, igrači to treba da poštuju.