Slike iz Humske obišle svet

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.05.2017.
12:10
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana uspeli su da privuku pažnju širokog auditorijuma pa će slike sa jučerašnje utakmice u Humskoj obići svet.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mnogo je onih koji eru društvenih mreža komentarišu na negativan način, ali ipak ne možemo da prenebregnemo činjenicu da čitava priča ima i svoje pozitivne aspekte.

Dovoljno je uzeti primer koji smo zabeležili danas, pa zaključiti da posredstvom društvenih mreža neke stvari vrednje pažnje mogu da stignu u svaki "kutak" planete.

Bakljada koju su "Grobari" priredili tokom jučerašnjeg duela Partizana i lučanske Mladosti izgledala je impozantno i zbog toga ne čudi što je jedan od najpoznatijih sportskih medija rešio da joj posveti pažnju.

Popularni "Bličer Riport" podelio je na zvaničnom "Tviter" nalogu slike bakljade sa stadiona Partizana koje će tako videti stotine hiljade ljudi širom planete.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Андер Ерера
Monday, 22.05.2017
14:51

Čime se mi zadovoljavamo, fino je ovo ali dajte pravite balkansku ligu ili nešto pa da unaprijedimo ove klubove, a ne da nam jedina pozitivna stvar bude što je Bličer Report na tviteru postavio slavlje Grobara, još stavljate ovakav naslov...nInače čestitke Partizanu u svakom slučaju, oni će bar nešto uraditi u Evropi tako da i bolje da su oni šampioni, Zvezda je tuga...

avatar
Nikola_pg
Monday, 22.05.2017
14:11

Copy-paste.....

avatar
Monday, 22.05.2017
21:09

Partizan - Inter (1990. godina) https://www.youtube.com/watch?v=elLjYqRsA-A Ko koga kopira?

avatar
Monday, 22.05.2017
12:23

Cela ova sezona je trebala da ode u svet, imao bi svet da vidi što nikad nije kako je jedan klub uspeo protiv svih i svačega da dođe do titule koja je nikad više zaslužena. Još kad se svemu tome doda revolt navijača i povratak istih uz klub priča dobija filmsku dimenziju. Nadam se da ćemo jednog dana snimiti film po ovoj sezoni.