Selfikon vam omogućio navijačke selfije

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 06.02.2017.
11:33
Izvor: Sportske.net

Selfikon omogućava da napravite jedan selfi sa zastavom svoje zemlje preko lica ili grbom kluba i podelite na ovoj i drugim društvenim mrežama.

Povezane vesti

Da li ste čuli za Selfikon? U pitanju je aplikacija koja udomljuje sve selfije ovog sveta! Nije bitno koliko puta dnevno okinete selfie i zašto, bitno je da podelite fotku i uživate u interakciji drugih korisnika. Aplikaciju je razvio tim sa naših prostora, a iz dana u dan je sve više i više popularna.

Razlog zbog čega vam pišemo o njoj su maske popularnih igrača izastava određenih zemalja. To znači da u par dodira možete da se“uvučete u kožu” Mesija ili Ronalda! Zanimljivo, zar ne?



Ono što je možda još zanimljivije je to što možete podržati svojuzemlju kada su neki sportski događaji u pitanju. Napravite jedanselfi sa zastavom svoje zemelje preko lica i podelite na Selifkonui drugim društvenim mrežama.



Znate onu foru kada navijači iscrtaju zastavu preko svog lica? E uz selfikon ne morate da se cimate oko toga… Odete na stadion, okinete fotku sa zastavom vaše zemlje preko lica i kasnije nastavite provod, bez šminke koju nije lako skinuti. Za navijače domaćih klubova, za sad tu su i maske sa grbovima Partizana i Crvene Zvezde.



Generalno, Selfikon je veoma slična Instagram aplikaciji, ali na ovoj društvenoj mreži možete podeliti neograničen broj selfija, a da vas pritom niko ne osuđuje. Još jedna stvar koja razlikuje Instagram od Selfikona su maske o kojim smo vam govorili, kao i stikeri i mogućnost odvojenog lajkovanja po haštagovima. Ostalo je sve manje više slično. Tu su razne opcije uređivanja fotografije, stikeri, komentarisanje, lajkovanje, deljenje fotografije na Facebook -u i Twitter-u ,ali i tagovanje. Tagovi rade odlično, lako je pratiti najbolje ocenje fotografije i sve je super organizovano.

Selfikon je dostupan za Android i iOS uređaje, a možete je preuzeti na priloženim linkovima:

Selfikon - Android
Selfikon - iOS

Detaljnu rezenziju ove aplikaije možete pročitati na sajtu www.pametnitelefoni.rs.

Ne propustite