Ruski ambasador zahvalio "Delijama"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.12.2015.
18:20
Izvor: Sportske.net

Ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin zahvalio se navijačima Crvene zvezde na podšci koju su pružili Rusiji i počasti koju su iskazali stradalom pilotu.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde Telekom iskoristili su priliku da tokom duela sa Real Madridom u Evroligi odaju počast stradalom pilotu Ruske Federacije koji je ubijen nakon obaranja aviona od strane turske vojske.

Pristalice šampiona Srbije istakle su veliku zastavu Ruske Federacije u znak podrške ruskom narodu, dok je na transparentu iznad "šetalice" bilo ispisano ime pilota koji je stradao u Siriji.

Takav gest "Delija" nije prošao neopaženo pošto je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin u razgovoru za "Politiku" skrenuo pažnju na empatiju koju su pristalice Crvene zvezde pokazale prethodnog petka.

"U Rusiji su zahvalni na izrazima saučešća povodom obaranja aviona i pogibije pilota koji su uputili mnogi Srbi. Hvala navijačima Crvene zvezde" rekao je Čepurin.

Recimo i to da se nakon poruke podrške "Delija" pojavila informacija da su navijači Crvene zvezde Telekom odali poštu pogrešnom pilotu, ali im to niko nije uzeo za zlo što se može videti i iz izjave ruskog ambasadora.

Нека је вечна слава руском хероју!

Posted by Дeлије Север Србија on петак 27. новембар 2015.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 02.12.2015
12:16

Kako je bilo ispisano ime pilota koji je stradao? Bilo je ispisano ime onoga za kojeg su navijaci mislili da je stradao.

avatar
Vardy (Gol Masina)
Tuesday, 01.12.2015
21:48

Najbolji navijaci na svetu!!!