'Plava Unija': "Vazalna uprava čuva mesto Terziću!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.08.2015.
17:59
Izvor: Sportske.net, blueunionbelgrade.com

Najvatrenije pristalice OFK Beograda okupljene oko grupe "Plava Unija" oglasile su se zvaničnim saopštenjem povodom dešavanja na jučerašnjem meču sa Voždovcem i aktuelnim stanjem u klubu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Navijači OFK Beograda okupljeni oko grupe "Blue Union" ili "Plava Unija" nastavili su protest protiv čelnika kluba započet u drugom kolu domaće Superlige.

Ogorčeni dešavanjima na utakmici prvog kola Superlige kada je OFK Beograd nakon vođstva od 2:0 na poluvremenu doživeo poraz od Crvene zvezde rezultatom 2:6 navijači su rešili da se bore protiv aktuelne garniture koja vodi klub sa Karaburme.

"Kao što smo u Nišu, nakon utakmice protiv FK Crvena Zvezda, stavili do znanja srpskoj javnosti, rešeni smo da se borimo protiv svih onih koji narušavaju ugled našeg kluba! Branimo Beograd od onih koji se bave lažima, manipulacijama i podvalama, a direktno rade u interesu rivalskih klubova" stoji u saopštenju "Plave Unije".

Kako se navodi u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnom sajtu navijačke grupe "Plava Unija", aktuelno rukovodstvo OFK Beograda čuva mesto Zvezdanu Terziću koji i dalje vlada iz senke.

Zbog zahteva da članovi Upravnog odbora podnesu ostavke članovima "Plave Unije" u subotu je bilo zabranjeno da uđu na "Omladinski stadion", dodaje se u saopštenju.

"Trenutna, vazalna, uprava OFK Beograda, sa aktuelnim predsednikom Drakčetom Dimitrijevićem na čelu, koja samo 'čuva mesto', sada generalnom direktoru FK Crvena Zvezda, a 'vladaru iz senke' u našem klubu, Zvezdanu Terziću, juče je pokušala da nas spreči da udjemo na Omladinski stadion" stoji u saopštenju.

Južna tribina stadiona na Karaburmi u subotu je bila prazna ali je zato deo navijača uspeo da uđe na severnu tribinu sa pristalicama Voždovca i da istakne transparent "Uprava napolje".

Plava Unija
Foto: blueunionbelgrade.com

Pored toga, deo navijača je iza južne tribine istakao transparent "Izdaja" čime je nastavljena borba protiv rukovodstva koje se trenutno nalazi na čelu OFK Beograda a koje je očigledno izgubilo poverenje navijača posle svega što se dogodilo na Vračaru.

Plava Unija
Foto: blueunionbelgrade.com

Ne propustite