Otkud ''Grobari'' među navijačima Ludogoreca?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.07.2016.
09:56
Izvor: Sportske.net

Pokušali su navijači Ludogoreca sinoć da isprovociraju ''Delije'' i na ovaj način, ali im nije uspelo...

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Naime, pred početak utakmice u Razgradu, a što ste i u tv-prenosu mogli da vidite, grupa navijača Ludogoreca razvila je crno-belu zastavu sa grbom Partizana, očigledno znajući za veliko rivalstvo koje vlada među navijačima dva naša najveća kluba.

Ali, pristalice Ludogoreca su otišle i korak dalje, pa su tako pre meča pevali i neke od poznatih pesama navijača Partizana.

''Gde god ti da igraš, tu su tvoji Grobari...'', poručili su (kome?) navijači Ludogoreca.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bobar84c
Wednesday, 27.07.2016
14:58

Predozirali se komplexanom. Samo 2 dnevno i ne na prazan stomak naravno.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 27.07.2016
13:12

Pa krenuli na kupanje...

avatar
misi komad ko zec
Wednesday, 27.07.2016
10:42

znaju bugari kojije najbolji klub u srbiji ina balkanu,vidim onibas vole najveci klub ikada partizan.pozdrav bugari cekamovas na jugu na sledecem vecitom derbiju.

avatar
Wednesday, 27.07.2016
10:06

Mi smo svetski klub, nema tu zezanja...

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 27.07.2016
13:31

Jer Bugarska je merilo... A teka Ce-eS-Ka! :D

avatar
Wednesday, 27.07.2016
19:01

Sedamdeset godina duga istorija vodila je ime FK Partizan na mnoga mesta na planeti, a uspesi i sve što je u poslednjih sedam decenija stvoreno, doneli su ovom klubu još jedno priznanje, koju nema mnogo njih u Evropi, pa i svetu.nnNaime, mnogi nisu znali da je jedan deo Meksiko Sitija, glavnog grada istoimene države, posvećen najvećim svetskim fudbalskim klubovima, a u društvu Barselone, Real Madrida, Boke Juniors, River Plate, Kolo Kola, našao se i Fudbalski klub Partizan.nnNe, nije u pitanju neka aluzija na borce u Drugom svetskom ratu ili neki drugi sinonim, već jasna posveta Partizanu.nn– Nedaleko od kampusa univerziteta na kom sam studirao, Tecnológico de Monterrey, Campus Ciudad de México, nalazi se naselje u kom su imena ulica davane po fudbalskim klubovima iz celoga sveta, izmeđuostalog i po beogradskom Fudbalski klub Partizan. Prvo sam pomislio da nije ime davano po nekim komunističkim junacima, ali su mi objasnili da je pravo ime ulice FK Partizan.nn– Upravo tako, na našem – sa “FK”, umesto “FC”, kako se piše na španskom. Kao što vidite na mapi, ulica pored je Boca Juniors, a nekoliko mojih prijatelja je živelo u ulicama Real Madrid, Barcelona – piše na stranici ‘Balkanac iz Meksika’, momka koji je iz Srbije, a studirao je u Meksiku.nnnTime je ova ulica postala jedno mesto više koje će bilo koji navijač Partizana morati da poseti u eventualnoj poseti ovoj svetskoj metropoli.

avatar
Wednesday, 27.07.2016
15:54