Oliver doživljava pravu dramu nakon utakmice Real-Juve!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.04.2018.
18:33
Izvor: Sportske.net

Sudija meča Real Madrid - Juventus, Majkl Oliver, ima velikih problema nakon završetka te utakmice.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Majkl Oliver je i dalje u centru pažnje nakon ispadanja Juventusa od Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona.

Dugo će se pamtiti penal koji je dosudio u sudijskoj nadoknadi meča za Real Madrid koji je u najmanju ruku diskutabilan, u suprotnom bi se otišlo u produžetke i Juventus bi imao dobre šanse za prolazak i zbog psihološkog momenta.

Nedelju dana posle svega što se desilo, sudija Oliver doživljava pravu dramu.

Tačnije, ne samo on, već i njegova supruga Lusi. Oni su meta brojnih "onlajn huligana", momaka koji ne biraju reči preko društvenih mreža. Čak su pojedinci objavili broj mobilnog telefona Lusi Oliver.

Policija je već krenula po domovima odakle su stizale te pretnje (bilo je i smrtnih) i pretpostavlja se da će veliki broj osoba biti uhapšen.


Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 17.04.2018
20:38

Ovo sto kazete da mu stizu pretnje i da policija ide po domovima bi imalo smisla da mu pretnje stizu iz engleske a ne vidim zasto bi mu bilo ko u engleskoj slao? Bas bi se u italiji bavili time. Moram da priznam da sam i ja trazio neki njegov kontakt preko neta posle utakmice jer sam hteo da mu posaljem neku poruku. Kako god, njegova karijera je posle onog meca zavrsena.

avatar
zdenkomen
Tuesday, 17.04.2018
20:34

Toliko je dobar sudija, kao i njegovi zemljaci, da ni jedan neće suditi na svetskom prvenstvu u Rusiji. I ovaj podatak nešto govori o njima, a i o postavljanju sudije za taj meč. Trebalo je birati najboljeg sudiju a ovaj nije ni među prvih deset na svetu.

avatar
povratak otpisanog
Tuesday, 17.04.2018
20:27

Penal čist ko suza

avatar
Forza Juventus
Tuesday, 17.04.2018
20:20

jer je pravilno dosudio penal zato ga je UEFA suspendirala na dve godine...ali djabe, mi ispadosmo :)

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 17.04.2018
20:03

Realno penal jeste, nego je problem sto je nadoknada vremena, a i velika vaznost meca pa je zato diskutabilno. Ali podrska za Olivera, treba imati petlju a jeste dosudio ispravno.

avatar
Don Carlo
Tuesday, 17.04.2018
18:51

podrska Oliveru, covjek je stisnuo i dosudio penal i to penal koji je cist kao suza

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Tuesday, 17.04.2018
23:06

Da je penal čist kao suza ne bi bile ovolike polemike oko njega. Čim je morao stisnuti da ga svira znači da nije bio siguran i da je penal diskutabilan. Kada je penal čist kao suza, kako ti kažeš, malo ko će se buniti. Pogotovo veličine poput Bufona ili Kijelinija.

avatar
Don Carlo
Wednesday, 18.04.2018
14:50

problem je sto je dosudjen u 93 min, da je dosudjen u 20.min niko se bunio ne bi. A penal je bio, po svim parametrima, i start s ledja i ruka naslonjena na igraca i igrac udaren koljenompo rebrima a stoper nije dosao do lopte, i na sve to dodaj da je bila cista gol sansa sa 5 metara. Ma nije bio penal...

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 17.04.2018
18:40

S ozirom da je regularan penal nema razloga kako kazu madridjani...Zasto bi neko smarao coveka koji je doneo pravu odluku? Ah da ljubomorni su na real i njihov uspeh a to sto su sudije sluzile kao ledolomac brodu u zaledjenom okeanu to cemo da ignorisemo...