Novi detalji incidenta - Ruse nisu napali navijači?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.03.2017.
14:46
Izvor: Sportske.net, sputniknews.com

Oprečne informacije stizale su tokom prepodneva u vezi sa sinoćnjim incidentom u Beogradu, kada su povređena trojica ruskih navijača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kao što već znate, sve se dogodilo posle prijateljske utakmice između Crvene zvezde i moskovskog Spartaka (2:1) kojoj je prema jučerašnjim vestima prisustvovalo oko tri hiljade navijača iz Rusije.

Dvojica mladića, starih 26, odnosno 29 godina, hospitalizovani su posle napada na njih u Ulici kralja Milana, a trećem povređenom je pomoć ukazana na licu mesta.

Iako su se jutros pojavile informacije da ih je napala grupa navijača Partizana, ''Sputnjik'' je tokom popodneva preneo svoja, još uvek nezvanična saznanja da napadači nisu bili navijači?!

''Dvojica navijača moskovskog fudbalskog kluba Spartak su hospitalizovana, dok je treći zadobio samo ogrebotine nakon što ih je sinoć u Beogradu, dok su išli ulicom, napala grupa ljudi koji nisu navijači'', navodi pomenuti izvor u svom tekstu.

''Sputnjik'' takođe prenosi i izjavu atašea za medije Ambasade Rusije u Beogradu Jurija Pičugina, koji je otkrio da su povređeni Maksim Butrin i Pavel Bodrov, da je Ambasada u kontaktu sa njima i da srpska policija radi na rasvetljavanju ovog incidenta.


Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak