Nema kraja ludilu - Na Vračaru "Velika Srbija" i "turska krv"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.11.2014.
17:13
Izvor: Sportske.net

Odjeke vesti da je navijač Crvene zvezde ubijen u Istanbulu videli smo u toku popodneva i na Vračaru gde su pristalice FK Rad pozivale na "prolivanje turske krvi" a na tribinama je bio istaknut i jedan transparent koji nema veze sa jučerašnjim događajem.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tragedija koja se u petak uveče dogodila u Istanbulu dočekana je sa nevericom i zaprepašćenjem od strane većeg dela srpskog stanovništva ali, kao i uvek, ima onih koji na nasilje vole da odgovore nasiljem.

Navijači Rada u subotu su na Vračaru, za vreme susreta tog kluba sa Vojvodinom, istakli transparent kojim se poziva na "prolivanje turske krvi"!

Odmazda na koju pozivaju "navijači" FK Rad sigurno neće vratiti tragično izgubljen život u Istanbulu a podizanju tenzija doprineće i parola koja nema veze sa ovom pričom a koja se takođe mogla videti na Vračaru.

Granice tzv. "velike Srbije" - 'Karlobag - Ogulin - Karlovac - Virovitica' bile su ispisane na transparentu "navijača" Rada čime je i Srbija uvučena u isti koš sa onima koje osporavamo i nazivamo varvarima jer u prestonici tuđe zemlje ističu zastave imaginarne zemlje u kojoj bi voleli da žive.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MN360
Sunday, 23.11.2014
03:07

takozvani ''navijaci'' Rada koji ni ne navijaju za Rad nego dolaze da prave nered samo na utakmicama i da se deru...uglavnom su tu pripadnici skinhed grupa (kako god se zovu ti)...i takvi njima slicni...