Grčki huligani divljaju i na rukometu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.03.2015.
17:24
Izvor: Sportske.net

Prethodnih nedelja i meseci iz Grčke su nam neretko stizale slike nereda na fudbalskim utakmicama a kako je Vlada "ispraznila" stadione huligani su se preselili u hale, na košarkaške i rukometne utakmice.

sport24.gr
sport24.gr

Povezane vesti

Novoizabrana grčka Vlada na čelu sa premijerom Aleksisom Ciprasom odlučna je u nameri da se obračuna sa huliganima ali se čini da još uvek ne uspeva da pronađe pravi način za iskorenjivanje ove negativne pojave u društvu.

Odlukom da se utakmice grčke Superlige igraju pred praznim tribinama zbog učestalih nereda na stadionima barem privremeno je rešen problem sa huliganizmom na fudbalskim mečevima ali je očigledno da vinovnici nereda ne biraju mesto i vreme za pravljenje izgreda.

Za nedelju je zakazano finale rukometnog Kupa u Grčkoj u kojem su se sastali AEK i PAOK a huligani su uspeli da upropaste i tu sportsku manifestaciju.

Već u sedamnaestom minutu susreta došlo je do obračuna huligana koji su tom prilikom koristili pirotehnička sredstva. Policija je odmah intervenisala i odlučila da isprazni dvoranu pa je meč nakon nešto dužeg prekida nastavljen pred praznim tribinama.

Evo ekskluzivnih snimaka.



Ne propustite