Fudbal u drugom planu - Koreografija je najjači utisak sa derbija Istanbula!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.10.2017.
12:08
Izvor: Sportske.net

Koreografija navijača Galatasaraja pred derbi susret sa Fenerbahčeom bilo je nešto najlepše što je publika mogla da vidi na nedeljnom derbiju Istanbula.

twitter.com/Galatasaray EN
twitter.com/Galatasaray EN

Povezane vesti

Fudbaleri Galatasaraja i Fenerbahčea ostali su dužni ljubiteljima fudbala u Turskoj i svojim brojnim pristalicama u dijaspori pošto je nedeljni derbi završen bez pobednika i golova.

Fenerbahče može da bude zadovoljan osvojenim bodom u evropskom delu Istanbula jer nije uputio nijedan udarac u okvir gola, dok je lider na tabeli pomalo razočarao svoje navijače koji su očekivali trijumf.

Kako je na terenu izostao očekivani spektakl, najjači utisak sa jučerašnjeg derbija Istanbula bila je koreografija navijača domaćeg tima pred početak meča.

Filmovi o Rokiju Balboi čiji je lik tumačio legendarni Silvester Stalone poslužili su navijačima Galatasaraja kao inspiracija za fantastičnu koreografiju koju su istakli na istanbulskom derbiju.

Pogledajte kako je izgledao performans navijača istanbulskih "Lavova" pred početak sinoćne utakmice na "Turk Telekom Areni".

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Monday, 23.10.2017
13:24

..čudo pa nije Mohamed Ali?

avatar
Жан Пол Белмондо
Monday, 23.10.2017
13:22

Занимљива кореографија. Нисам знао да је Роки њихов симпатизер ;-)

avatar
Srki987
Monday, 23.10.2017
13:01

Hahaha, svaka čast za trud, ali nekako izgleda jadno.

avatar
ddr16
Monday, 23.10.2017
12:48

dobri su turski navijaci,to je neosporno,ali nikad mi se nisu svidjale ove kineske 3d koreografije,plus sto ne mogu rokija i ovu pesmu nikako da povezem sa galatom...da ne budem subjektivan pa da navodim nase neke koreografije ali recimo legijini navijaci imaju 10x bolje koreografije od turaka,uvek imaju neku jaku poruku,ovo mi nije nista spec...