Evo kako "Delije" planiraju da se oduže fudbalerima

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.12.2015.
15:23
Izvor: Sportske.net

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde uputile su apel i pozvale "Delije" da u subotu dođu na stadion "Rajko Mitić" i svojim prisustvom izraze zahvalnost igračima i stručnom štabu na svemu što su do sada uradili za klub.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu će poslednji put u tekućoj kalendarskoj godini odigrati jednu takmičarsku utakmicu na stadionu "Rajko Mitić".

Tokom jeseni, ekipa Miodraga Božovića beležila je fantastične partije na domaćem i gostujućim terenima ali je poseta na "Marakani" bivala sve manja što "Delije" smatraju nedopustivim.

"Ove sezone zabeležen je pad posete koji nažalost po nas, nije mali. Kaznena ekspedicija u crveno-belim dresovima koja nemilosrdno tutnji Superligom nema podršku kakvu zaslužuje, i to se mora istaći" stoji na jednom od glasila navijača Crvene zvezde.

Klub je za vikend pripremio posebnu akciju koja podrazumeva besplatan ulazak na tribine stadiona "Rajko Mitić" uz donođenje crveno-belog šala na meč sa Radnikom.

"Sledeći vikend je sjajna prilika da pozdravimo ove sjajne momke, zahvalimo im se na svemu što su radili ove jeseni. Za ono što mi osećamo prema Zvezdi nema leka, a idealna prilika da to pokažemo biće baš ova subota kada nam u goste dolazi Radnik iz Surdulice" poručuju "Delije".

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice igra se u subotu od 18 časova a evo i specijalnog videa koji predstavlja pozivnicu za sve navijače.

Звездаши, ми смо на реду!Покажимо шта можемо, СВИ НА МАРАКАНУ!12. 12. 2015 ЈУРИШ!!!

Posted by Дeлије Север Србија on уторак 8. децембар 2015.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stanko Bacic
Tuesday, 08.12.2015
20:58

Jao,kad dodje leto i prodje zima krece Jun a onda KAIRAT!

avatar
116 GODINA VELICINE
Tuesday, 08.12.2015
18:42

Kako nema podrsku kad je Andrejev vencani kum tamo gde jeste?