Dirljivo - Koreografija "Delija" za stradalog navijača

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.05.2016.
18:23
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde iskoristili su priliku da na početku drugog poluvremena odložene utakmice sa Borcem iz Čačka naprave koreografiju u čast stradalog Aleksandra Jaćimovića.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su se sastali sa čačanskim Borcem u odloženom meču 32. kola Superlige koji je trebalo da bude odigran pre nepunih mesec dana.

Krajem aprila, tačnije u noći 22. na 23. april u Čačku se dogodila tragedija pošto je navijač Crvene zvezde Aleksandar Jaćimović uboden u srce posle čega je preminio.

Navijači Crvene zvezde zbog toga su današnju utakmicu iskoristili kako bi odali poštu svom drugu sa tribine, pa su na startu drugog poluvremena napravili i prigodnu koreografiju.

Na tribini koja je rezervisana za pristalice gostujućeg tima na stadionu kraj Morave "Delije" su istakle "šetalicu" sa likom Aleksandra Jaćimovića i podigle folije sa nadimkom stradalog mladića.

Podno tribine bio je istaknut i transparent na kome su "Delije"  napisale poruku "Častan, hrabar, primer svima, naš brat ljudina!"

Ovakav postupak navijača Crvene zvezde aplauzom je podržala i poblika na stadionu pa je tako još jednom odata poslednja pošta stradalom mladiću.

Ne propustite