'Čete' poručuju: "Nismo učestvovali u ubistvu Zvezdinog navijača"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.04.2016.
09:12
Izvor: Sportske.net

Navijačka grupa "Čete" Čačak oglasila se povodom tragičnog događaja koji se dogodio uoči duela Borac - Crvena zvezda kada je jedan navijač beogradskog kluba ubijen u gradu na Zapadnoj Moravi.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Fudbalsku Srbiju u subotu ujutru je zatekla vest o velikoj tragediji koja se dogodila u Čačku uoči prvenstvene utakmice između Borca i Crvene zvezde.

Jedan od navijača beogradskog kluba preminuo je od posledica uboda nožem u srce, dok je drugi završio na intenzivnoj nezi zbog čega je utakmica odložena.

Osumnjičeni za ubistvo Aleksandra Jaćimovića (21) privedeni su pravdi a navijačka grupa "Čete" Čačak odlučila je da se oglasi i ogradi od ovog nemilog događaja.

"Oglašavamo se povodom tragičnog događaja koji se dogodio na Trgu ustanka u Čačku 23. aprila, u ranim jutarnjim satima, a koji je kao ishod imao gubitak mladog života pripadnika druge navijačke grupe. Niko iz navijačke grupe 'Čete' nije bio akter ovog nemilog događaja" stoji u poruci navijačke grupe "Čete".

Na fejsbuk stranici pomenute navijačke grupe navodi se da su pojedini mediji preneli lažnu informaciju da su pripadnici "Četa" učestvovali u ubistvu što je demantovano u objavi.

"Navijačka grupa 'Čete' osuđuje navedeni čin i podstiče zdravo i viteško navijačko rivalstvo jer koliko god nas u delovanju razdvajale klupske boje, boje srpstva treba da nas ujedine" poruka je navijača Borca.

Na policiji i pravosudnim ogranima je da privedu pravdi i kazne odgovorne za zločin, a država bi što pre morala da se pozabavi problemom huliganstva jer iz godine u godinu taj problem odnosi mnoge mlade živote.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 25.04.2016
09:49

Svaka čast za ovaj oglas, skidam kapu do zemlje jer ljudski život i Srpstvo su vredniji od svake navijačke strasti.