Zvezdin rival ima novca, kako će ga potrošiti u prelaznom roku?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.01.2018.
21:22
Izvor: Sportske.net

U kakvom će sastavu CSKA izaći na megdan Crvenoj zvezdi u 1/16 finala Lige Evrope?

EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI
EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Povezane vesti

Baš kao i u Srbiji, i u šampionatu Rusije je aktuelna pauza u šampionatu, pa su najaktivniji čelnici klubova koji pokušavaju da ojačaju svoje timove za nastavak sezone.

Ono što nas najviše zanima u ovom trenutku, kada je ruska Premijer liga u pitanju, jeste situacija u moskovskom CSKA u susret februarskom dvomeču sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope.

Na temu prelaznog roka za ruske medije govorio je predsednik ''Armejaca'' Jevgenij Giner. I dok se ovih dana najavljuje povratak Ahmeta Muse iz Lestera u CSKA, Giner nije želeo da govori o imenima, ali je otkrio kakve planove ima tokom zime.

''Nećemo kupovati radi kupovine. Kupićemo igrače koji će stvarno pojačati naš tim. Radimo na tome, tragamo, nadam se da će uskoro biti novosti. Na sreću, finansijsko stanje u našem klubu je dobro, ne i savršeno, pa da možemo da kupujemo redom.

Na primer, letos smo pronašli dva odlična fudbalera koji bi nas zaista pojačali. Počeli smo da komuniciramo, pregovaramo i tako dalje. Rezultat - jedan je za duplo više novca otišao u Mančester Siti, drugi u PSŽ'', objašnjava Giner.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke