Zvanično - Tragičar iz Kijeva pojačao Partizanovog rivala

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.08.2018.
14:22
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja je nedavno gostovala u srpskoj prestonici, dovela je veliko pojačanje.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kao što smo pre par dana i preneli, Bešiktaš je angažovao Lorisa Karijusa iz Liverpula.

On je danas prošao lekarske preglede i stavio paraf na saradnju sa turskim klubom, te je i zvanično predstavljen na "Vodafon areni".

U pitanju je dvogodišnja pozajmica sa pravom otkupa, "Redsi" će na ime pozajmice dobiti oko dva miliona evra, dok ih još 10ak očekuje ukoliko Bešiktaš odluči da otkupi Nemca.

Karijus je bio odličan na golu Liverpula minule sezone, ali je sve uprskao u finalu Lige šampiona, kada je poklonio dva gola Realu.

Loš nastup u Kijevu poljuljao je samopouzdanje mladog golmana, koji je i na pripremama za novu sezonu nastavio sa kiksevima, te su na "Enfildu" odlučili da plate oko 70 miliona evra Romi za golmana Alisona, koji u novoj sezoni još uvek nije primio gol.

Karijus je tako postao višak, drugi golman Klopove čete i dalje je Simon Minjole.

Fudbal je ponekad zaista surov, pravi primer je Karijus, koji je uprkos odličnoj sezoni, zbog jedne utakmice, doduše veoma važne, maltene oteran iz kluba.

Nadamo se da će uspeti da se vrati na noge u dresu Bešiktaša, ali ne i u Ligi Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Monday, 27.08.2018
19:09

Desila se slučajnost kod prvog kiksa u finalu da je pogodio u Benzeminu ispruženu nogu kad je hteo da doda loptu. Ukucajte u "you tube" pa ćete videti kakve sve kikseve su pravili vrhunski golmani. Drugi kiks iz finala je posledica potresa mozga. Jbg. To mu je maksimalno uništilo samopouzdanje koje u Engleskoj nije mogao da vrati. Ako dobro bude branio prvih 10-ak utakmica uhvatiće stabilnost. Ako stabilno iznese sezonu, za 3-4 godine biće top golman. Srećno Karijuse. Volim što je otiša iz Lfc-a jer kod nas ne bi mogao da se izbori sa pritiskom medija, navijača pa i igrača nižih timova (videli smo to) koji navijaju za Lfc.

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 26.08.2018
16:01

Samo neka ga stave na golu u revansu. Ja se i ovako ne brinem za prolazak dalje, a ako Karijus bude prvi golman, ja cu krenuti da slavim i pre nego sto krene utakmica.

avatar
xman
Sunday, 26.08.2018
15:53
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 26.08.2018
14:58