Zvanično - Subotić u Kelnu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.01.2017.
13:48
Izvor: Sportske.net

Nakon osam i po godina provedenih u Borusiji iz Dortmunda srpski internacionalac Neven Subotić preselio se u obližnji Keln za čiju će ekipu nastupati u narednih šest meseci.

fc-koeln.de
fc-koeln.de

Povezane vesti

Srpski internacionalac Neven Subotić (28) uspešno je prošao medicinske preglede u Kelnu i zadužio opremu "Jarčeva" do kraja tekuće sezone.

Fudbalski klub Keln dobio je Nevena Subotića na šestomesečnu pozajmicu, a Srbin će u novom klubu nositi dres sa brojem 2.

Juče je nemački "Bild" najavio da je sve dogovoreno, a danas je nakon medicinskih pregleda Keln potvrdio pisanja medija zvaničnom promocijom Nevena Subotića.

"Svima nam je veliko zadovoljstvo što ćemo imati Nevena u klubu. U prethodnim sezonama ostvario je fantastične rezultate sa Borusijom i bio bitan deo tima koji je osvojio dve titule. Uvereni smo da Neven Subotić može da da veliki doprinos u igri našeg tima tokom narednih šest meseci" rekao je trener Kelna Piter Šteger.

Neven Subotić je sa Borusijom osvojio dve titule prvaka Nemačke i jedan trofej u Kupu, a u narednih šest meseci braniće boje kluba koji u svojim redovima ima još dvojicu Srba, Miloša Jojića i Filipa Mladenovića (na pozajmici u Standardu).

"Dolazim u Keln pun elana i spreman za nova iskustva. Zahvalan sam Borusiji na svemu što mi je do sada pružila ali sada sav svoj fokus usmeravam na Keln. Pokreće me to što ću ponovo moći da igram redovno u Bundesligi" poručio je Subotić.

Srpski internacionalac je ugovorom vezan za Borusiju iz Dortmunda do leta 2018. godine i očito da će u ekipi Kelna pokušati da podigne formu kako bi na leto ponovo konkurisao za mesto u timu "Milionera" ili dobio mogućnost da ostvari unosniji angažman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 26.01.2017
15:11

Ajde covece, ubise te povrede. KAd ej bio u formi jedn aod 5 najboljih stopera sveta je bio, sad mu fale minuti da se vrati.