Zvanično - Siti doveo "Jenkija", pojačanja za 100 miliona tek slede!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.01.2018.
10:06
Izvor: Sportske.net

Nikome nije jasno o čemu je reč, niti je klub potvrdio transfer, ali izgleda da je "Miks" potpisao ugovor na četiri i po godine.

EPA/JOHN G. MABANGLO
EPA/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Nije ni mlad, niti ima kvalitet da igra za Siti. Ali, Miks Diskerud, reprezentativac Amerike je potpisao ugovor na četiri godine sa "Građanima".

"Umbro" je saopštio ovu vest kao zvaničnu, a sam igrač je rekao da je ovo veliki korak napred u karijeri. Američki reprezentativac će igrati za rezervni tim i probati da izbori poverenje Gvardiole, što se čini kao nemoguća misija.

Ovan Amerikanac, norveškog porekla koji je karijeru počeo u Stabeku, a igrao i ta Rozenborg, ima 27 godina, nastupao je za filijalu, Njujork Siti, a bio na pozajmici u Geteborgu.

Za "Jenkije" je odigrao 38 mečeva, iako je Norvežanin po ocu, majka mu je Amerikanka.

Disketud je proglašen u anonimnoj anketi za "najprecenjenijeg igrača lige", ali Umbro ga vidi kao zaštitni znak i baš zbog toga su ga gurnuli u Siti, ne očekuje se da trenira sa prvim timom, makar u ovoj sezoni.

Inače, kada govorimo o "pravim pojačanjima", sutra je dan za Laporta, Siti će isplatiti klauzulu od 65 miliona evra i dovesti kapiten Bilbaoa, a onda u poslednja dva dana prelaznog roka slede završni pregovori sa Šahtjorom, meta je, jasno, Fred, Brazilac koji bi trebalo da bude zamena na duže staze za zemljaka Fernandinja. Ovog fudbalera Šahtjor ceni oko 50 miliona evra, "Građani" se nadaju da će cena biti nešto niža, odnosno da će uspeti da ga kupe za 40 plus bonuse.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke