Zvanično - Salah (ne taj) potpisao za Arsenal, ovo su naredna tri pojačanja "Tobdžija"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 22.08.2020.
19:07
Izvor: Sportske.net

Posle Vilijana, Holanđanin novi igrač Arsenala, ali direktor Edu sprema zvučna imena za Artetu.

EPA-EFE/Cath Ivill/NMC/Pool
EPA-EFE/Cath Ivill/NMC/Pool

Povezane vesti

Novo pojačanje Arsenala je holandski tinejdžer Salah-Edin poznatiji kao Salah, što je možda i preveliko breme u ovom trenutku. Momak ima 17 godina, odbio je da potpiše ugovor sa Fejenordom i prešao u London. Biće na početku u mladoj ekipi već je trenirao sa saigračima.

Ali, navijači tek očekuju ono pravo, blizu je transfer Gabrijela Magaljaeša iz Lila, a sa Juventusom pregovaraju oko razmene Beljerin-Rugani.

Već je stigao Vilijan, a meta ostaje Tomas Parti iz Atletika. "Kolčinjerosi" ne spuštaju cenu, alternativa je mnogo jeftiniji Dijavara iz Rome.

Videćemo šta će se dalje dešavati, na prodaju su Genduzi, Lakazet, Sokratis, Mustafi, verovatno i Rob Holding ili Kalum Čejmbers. Plan Artete je da potpuno rekonstruiše odbranu, oslobodi se velikog broja igrača, zadrži jasno kapitena Obamejanga. Ozil, odnosno njegova plata je prepreka za pregovore oko pozajmice Kutinja, a izgleda da nema ništa od ostanka Sebaljosa koga će Zidan vratiti posle sezone kako bi pojačao konkurenciju u vezi.

Baner Francuska

Husem Auar koga Lion prodaje je preskup za Arsenal, mada bi nekoliko prodaja mogli da pojačaju budžet. Bilo kako bilo videćemo u velikoj meri promenjen tim naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke