Zvanično - Roma ima novog fudbalera, još jedan se uputio ka Rimu!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 14.08.2018.
15:30
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, Roma na pragu još jednog posla.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Nakon što su izgubili Malkoma, koji je prešao u Barselonu, Roma nikako da dovede novog igrača, sada se to konačno promenilo i Roma je danas objavila da će novi fudbaler "Vučice" postati Stiven N'Zonzi.
Francuz nije krio da želi da napusti klub, a Roma se borila dugo sa Arsenalom kako bi dovela ovog igrača, međutim sve je bilo lakše kada se završio prelazni rok u Premijer ligi, a "Vučica" ostala jedini kandidat za ovog fantastičnog igrača koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

Dvadesetdevetogodišnji Nzonzi će verovatno dobiti 3,5 miliona evra godišnje, a pretpostavlja se da bi Roma mogla da plati Sevilji između 28 i 30 miliona evra, što je znatno manje od njegove otkupne klauzule koja iznosi 40 miliona evra. Roma je na svom zvaničnom profilu postavila snimak Nzonzija kako stiže u Rim, a uskoro se očekuje i zvanična promocija.

Pored Nzonzija, Roma bi mogla da dovede Tajsona iz Šahtjora. Tridesetogodišnji ofanzivni vezni bi bio odlično pojačanje za "Vučicu", a veruje se da bi koštao između 25 i 30 miliona evra.

Tajson je na 117 ligaških utakmica u ukrajinskom prvenstvu postigao 22 gola. Naime, Brazilac je postavio sliku na Instagramu i napisao "Što se više zahvaljujemo, više se dobrih stvari dešava", a onda je usledilo pitanje Huana Žesusa: "Da li dolaziš u Italiju?", na šta je Tajson odgovorio "Dolazim!".

Mogao bi ovo biti vrlo lep dan za navijače Rome.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 14.08.2018
18:28

Dobri su to sve igraci ali kako oni planiraju da im svi igraju :D

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 14.08.2018
17:00

Opaaa superiska, znaci Perotti odlazi najverovatnije...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 14.08.2018
16:04

Pa koji im je to transfer ovoga ljeta ? Stoti valjda Trebati ce im dva mjeseca samo da si imena popamte